İ5 10400 işlemci olacak F serisi değil. Başlık yanlış olmuş.Uyumlu ama o kasayı tavsiye etmiyorum.
Ayrıca Vatan'dan almayın, 10400F'e 1900 TL vereceğinize 3600X alabiliyorsunuz o fiyata.
i5 10400 işlemci olacak F serisi değil. Başlık yanlış olmuş.
Intel seçmemin sebebi de Hackintosh kullanmam. Kasayı görmem lazım sadece resimlerde gördüm.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.Tamamdır.
110R modelini bilmiyorum ama Corsair SPEC-05 modeli hava almıyor, onu değiştirmenizi tavsiye ederim.
10400 şurada daha ucuz:
Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Anakart özellikle seçildi. DVI ve HDMI portu bana artı sağlıyor. Monitörü DVI ile TV de HDMI ile bağlanacaktır. Bu yüzden bu anakart daha uygun görüldü. Bir de MSI hayranıyım. Güncel Yazılım ve Sürücü desteğini diğer üreticilerde göremedim.Vatan'dan almak yerine şuralardan alın:
İşlemciden azalan parayı de anakarta verebilirsiniz, Z490 ile daha performanslı olur:
Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart özellikle seçildi. DVI ve HDMI portu bana artı sağlıyor. Monitörü DVI ile TV'de HDMI ile bağlanacaktır. Bu yüzden bu anakart daha uygun görüldü. Bir de MSI hayranıyım. Güncel yazılım ve sürücü desteğini diğer üreticilerde göremedim.