10400F sistem uyumlu mu?

Bütçe
4200-4500TL
Makaleler
4
Yer
Turkey
Daha fazla  
Anakart: MSI B460M PRO Intel B460 soket 1200 DDR4 2933MHz M.2 anakart.

İşlemci: Intel Core i5 10400 Fiyat: 1984TL.

RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual kit RAM fiyat: 830TL.

Kasa: Corsair 110R 1x120mm fanlı temper camlı MidT ATX siyah kasa.

Kasa: Corsair Carbide serisi SPEC-05 550W MidT ATX siyah oyuncu kasası.

Yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Sizce yukarıda bulunan donanımların uyumluluğu nasıl?
Kasa olarak sade düşünüyorum. Anakart için hangisi daha uyumlu olursa onu seçerim.
Ekran kartı düşünmüyorum. Dahili GPU kullanılacaktır.

Uyumlu ama o kasayı tavsiye etmiyorum.

Ayrıca Vatan'dan almayın, 10400F'e 1900 TL vereceğinize 3600X alabiliyorsunuz o fiyata.
İ5 10400 işlemci olacak F serisi değil. Başlık yanlış olmuş.
İntel seçmemin sebebi de Hackintosh kullanmam. Kasayı görmem lazım sadece resimlerde gördüm.

i5 10400 işlemci olacak F serisi değil. Başlık yanlış olmuş.
Intel seçmemin sebebi de Hackintosh kullanmam. Kasayı görmem lazım sadece resimlerde gördüm.

Tamamdır.
110R modelini bilmiyorum ama Corsair SPEC-05 modeli hava almıyor, onu değiştirmenizi tavsiye ederim.

10400 şurada daha ucuz:

İşlemciyi Vatan'dan almak yerine attığım linkten alın, sonra anakart olarak da şunu alabilirsiniz:

Tamamdır.
110R modelini bilmiyorum ama Corsair SPEC-05 modeli hava almıyor, onu değiştirmenizi tavsiye ederim.

10400 şurada daha ucuz:

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Vatan'dan almak yerine şuralardan alın:

İşlemciden azalan parayı de anakarta verebilirsiniz, Z490 ile daha performanslı olur:

@DJ Rush ayrıca 90 TL fazla verebilirseniz şu RAM'ler çok daha iyidir:

Vatan'dan almak yerine şuralardan alın:

İşlemciden azalan parayı de anakarta verebilirsiniz, Z490 ile daha performanslı olur:

Anakart özellikle seçildi. DVI ve HDMI portu bana artı sağlıyor. Monitörü DVI ile TV de HDMI ile bağlanacaktır. Bu yüzden bu anakart daha uygun görüldü. Bir de MSI hayranıyım. Güncel Yazılım ve Sürücü desteğini diğer üreticilerde göremedim.

Vatan Bilgisayar'dan alacağım kesin çünkü bir sorun yaşanırsa eğer kolay bir şekilde servise verilir.

Anakart özellikle seçildi. DVI ve HDMI portu bana artı sağlıyor. Monitörü DVI ile TV'de HDMI ile bağlanacaktır. Bu yüzden bu anakart daha uygun görüldü. Bir de MSI hayranıyım. Güncel yazılım ve sürücü desteğini diğer üreticilerde göremedim.

Attığım ASRock Z490 anakartın da HDMI çıkışı var, Z490 anakart ile daha fazla performans alırsınız.

Ayrıca 90 TL fazla verebilirseniz çok daha iyi RAM'ler var:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı