Arkadaşlar, aylar önce bir sistem topladım fakat ekran kartını fiyatları düşsün alırım diyordum fakat gördüğünüz üzere düşecek gibi de değil. Son zamanlarda şu an kullandığım ekran kartım sorun yaratmaya başladı. Zaten hasarlı bir karttı artık canıma tak etti bir ekran kartı alacağım fakat hangi ekran kartı alacağıma karar veremiyorum. AMD ekran kartı almak istemiyorum şu an RX550 4 GB kullanıyorum ve aldığıma bin pişmanım fakat bir yandan da acaba yüksek bütçedeki kartları böyle değil midir diyorum. Ben kasayı toplarken 3060 Ti için topladım fakat şu an almam biraz zor bu yüzden ne yapsam size danışayım dedim. Ben iki tane kart arasında kaldım. Bu öneriler dışında da bir öneriniz olabilir, neyse çok uzattım şimdiden teşekkürler.
Yazın çalışmayı düşünüyorum çalışmadan önce alacağım borcunu çalıştıktan sonra elimdeki para ile ödemeyi düşünüyorum ailemde üstüne biraz para katacak.
İşlemci: i5 10400F.
Anakart: Z-490'a Pro MSI.
RAM: Apacer 8 GB 3200 MHz RAM (normalde 16 GB fakat birinde bir arıza var servise vereceğim)
PSU: Corsair RM650.
Yazın çalışmayı düşünüyorum çalışmadan önce alacağım borcunu çalıştıktan sonra elimdeki para ile ödemeyi düşünüyorum ailemde üstüne biraz para katacak.
İşlemci: i5 10400F.
Anakart: Z-490'a Pro MSI.
RAM: Apacer 8 GB 3200 MHz RAM (normalde 16 GB fakat birinde bir arıza var servise vereceğim)
PSU: Corsair RM650.