10400F sistemin fiyatı nedir?

berkan291

Centipat
Resimde ki sistemin minimum fiyatı nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210905_000827_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_20210905_000827_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sadece ekran kartı ile işlemci üzerinden fiyat belirlemeye çalışıyorsunuz bu sistemdeki diğer bileşenlerin hiç mi önemi yok anakart sadece 1000 TL'lik anakart mesela örnek veriyorum 10400F GTX 1650 sistem sıfırı 6 bin diyelim o sistemde bu anakart var mı bu Dual RAM var mı? Biraz bunları da göz önüne getrimek lazım

Neden sadece ekran kartı ile işlemci üzerinden fiyat belirlemeye çalışıyorsunuz bu sistemdeki diğer bileşenlerin hiç mi önemi yok anakart sadece 1000 TL'lik anakart mesela örnek veriyorum 10400F GTX 1650 sistem sıfırı 6 bin diyelim o sistemde bu anakart var mı bu Dual RAM var mı? Biraz bunları da göz önüne getrimek lazım.

O anakarta o kadar para vermektense ekran kartı 1650 değil 1650S alınır. Bu yüzden diğer bileşenlere daha az bakışıyor. Elbet ki anakart çok önemli fakat B460M Pro gayet yeterli ve iş gören bir anakart Mortar olması performansa zerre etki etmiyor.

5K civarına sıfır 1650 sistem bulunuyor. 6K civarına 1650S sıfır sistemler mevcut. Bunu hesaba katarak bir fiyat biçin.

O anakarta o kadar para vermektense ekran kartı 1650 değil 1650S alınır. Bu yüzden diğer bileşenlere daha az bakışıyor. Elbet ki anakart çok önemli fakat B460M Pro gayet yeterli ve iş gören bir anakart Mortar olması performansa zerre etki etmiyor.

5K civarına sıfır 1650 sistem bulunuyor. 6K civarına 1650S sıfır sistemler mevcut. Bunu hesaba katarak bir fiyat biçin.

Dostum yazmak için mi yazıyorsun, okumadın mı? Zaten süper ekran kartı diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı