Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( ryzen5 3600, b450) şuan bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca İntelde güzel neden herkes AMD öneriyor ?
Evet hocam vatan olması şart bulundugum il, ilçe sebebi ile vatandan alabilirim sadece.
İnternetten bukadar pahalı bir şey almak istemiyorum Bir sorun çıkarsa gider kendi elimle garantiye verebilirim fakat internetten alırsam kargola gitmesini bekle gelmesini bekle baya aklım kalır
Anakart hakkında kimse yorum yapmıyor birazda anakart hakkında konuşsak?
Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( Ryzen5 3600, B450) şu an bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca Intel'de güzel neden herkes AMD öneriyor?
MSI B450 TomaHawk Max Anakart en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI B450 TomaHawk Max Anakart incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( Ryzen5 3600, B450) şu an bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca Intel'de güzel neden herkes AMD öneriyor?
Evet hocam Vatan olması şart bulundugum il, ilçe sebebi ile Vatan'dan alabilirim sadece.
İnternetten bu kadar pahalı bir şey almak istemiyorum bir sorun çıkarsa gider kendi elimle garantiye verebilirim fakat internetten alırsam kargola gitmesini bekle gelmesini bekle bayağı aklım kalır.
Anakart hakkında kimse yorum yapmıyor birazda anakart hakkında konuşsak?
MSI B450 TomaHawk Max Anakart en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MSI B450 TomaHawk Max Anakart incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...