10400F ve 1050 Ti sistem toplama

Vatan olması ve İntel olması şartmı?
Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( ryzen5 3600, b450) şuan bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca İntelde güzel neden herkes AMD öneriyor ?
Hocam ilk yazdığım mesaja cevap verseniz?
Evet hocam vatan olması şart bulundugum il, ilçe sebebi ile vatandan alabilirim sadece.
İnternetten bukadar pahalı bir şey almak istemiyorum Bir sorun çıkarsa gider kendi elimle garantiye verebilirim fakat internetten alırsam kargola gitmesini bekle gelmesini bekle baya aklım kalır
Anakart hakkında kimse yorum yapmıyor birazda anakart hakkında konuşsak?

Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( Ryzen5 3600, B450) şu an bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca Intel'de güzel neden herkes AMD öneriyor?

Hocam güç kaynağını katınca 5800 TL gibi fiyat çıkıyor ekran kartı olmadan ancak farklı sitelerden toplarsanız.

Bu sistem 5260 TL ediyor bence Vatan dışı yerlerden almaya bakın derim.
Vatan olması kesinlikle şart, APU sistem toplamak istemiyorum, Ryzen toplarsam ( Ryzen5 3600, B450) şu an bu sistemden daha pahalı oluyor. Ayrıca Intel'de güzel neden herkes AMD öneriyor?

Evet hocam Vatan olması şart bulundugum il, ilçe sebebi ile Vatan'dan alabilirim sadece.
İnternetten bu kadar pahalı bir şey almak istemiyorum bir sorun çıkarsa gider kendi elimle garantiye verebilirim fakat internetten alırsam kargola gitmesini bekle gelmesini bekle bayağı aklım kalır.
Anakart hakkında kimse yorum yapmıyor birazda anakart hakkında konuşsak?

Hocam daha 2 hafta önce kuzenim farklı sitelerden topladı hiçbir sorun olmadan geldi ürünler ve hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Hocam güç kaynağını katınca 5800 TL gibi fiyat çıkıyor ekran kartı olmadan ancak farklı sitelerden toplarsanız.

Vatan bilgisayar tüm parçaları ordan toplayınca gözle görülür bir indirim uyguluyor :)

Vatan Bilgisayar tüm parçaları oradan toplayınca gözle görülür bir indirim uyguluyor :)

Ne kadar örnek olarak?

Hocam daha 2 hafta önce kuzenim farklı sitelerden topladı hiçbir sorun olmadan geldi ürünler ve hiçbir sıkıntı çıkmadı.

SSD'yi düzelteyim WD Blue SN550 WDS500G2B0C 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Önerilmiyormuş Samsung olan bunu alınca 5190 TL oluyor.

SSD'yi düzelteyim WD Blue SN550 WDS500G2B0C 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Önerilmiyormuş Samsung olan bunu alınca 5190 TL oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı