10400F ve 1660 Ti Sistem 6999 TL

Güncelleme: Stoklar bitti alabilenlere hayırlı olsun :)


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncel kura göre oldukça iyiye benziyor ama beğenmediğim birkaç şey var.
Kasa önden hava almıyordu sanırım ama güzel gözüküyor.
SHP650 V2 olmamış.
Kioxia Exercia da pek iyi bir model değil.

Sizin fikirleriniz neler?
Çok fiyat performans bir sistem.Alanlara hayırlı olsun.
 
Usta 1 tanecik daha stok lazim F5 cekmekten parmagim agridi 😌

Bir 20 dakika kadar bekle yoksa kapat gitsin daha düşmez. Belki arada bankadan ödeme onayı alamayanlar vardır. Bunlar genelde o an stoktan çıkar ama ödeme bir süre yenilenmeyince otomatik geri düşer.
 
Bu durumlarda hiç sorgulamadan kartı çıkartacaksın cüzdandan. Benim 6600 XT'yi 5000 TL'ye nasıl aldığımı ben bilirim. Gördüğüm gibi hızlıca kayıt olup kart, telefon yapıştım ekrana. Adresi bile yamuk yazdım da siparişten sonra Inventus'u aradım kontrol ettirmek için.
Dün akşam toplu taşımayla bir yere gidiyordum, telefona bakarken modart'tan bildirim geldi, bi baktım sistem, içeriğine baktım mantıklı geldi, sonra yakın zamanda arkadaşımın mining için aynı kartı 6200'e aldığı aklıma geldi, direkt kartı çıkardım koltuktayken, verdim siparişi gitti, tamamen şansıma :)
 
Son düzenleme:
Dün akşam toplu taşımayla bir yere gidiyordum, telefona bakarken modart'tan bildirim geldi, bi baktım sistem, içeriğine baktım mantıklı geldi, sonra yakın zamanda arkadaşımın mining için aynı kartı 6200'e aldığı aklıma geldi, direk kartı çıkardım koltuktayken, verdim siparişi gitti, tamamen şansıma :)
Hayırlı olsun hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı