Steam 1042 TL cüzdan bakiyesi nasıl nakite çevrilir?

• Konuyu başlatan adrwx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 3.809
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 2. El kategorisinde konu açmanız için en az 1 yıllık üyelik ve en az 500 mesaj gerekiyor. 500 mesaja ulaştıktan sonra tekrar konu açın, muhtemelen onaylayacaklardır.
500 mesaj olduktan sonra açayım o zaman biraz mesaj kasayım. %40 dan satmayı düşünüyorum.

Birkaç saat önce bu bakiyeyi ucuza oyun hediye ederek nakite çevirmek için konu açtım ama onaylanmadı. Aklıma satacak başka bir yer gelmiyor bu bakiyeyi nasıl nakite çevirebilirim? Eki Görüntüle 1630036

Hocam merakımdan soruyorum bilerek mi 1000 TL yatırdınız yoksa yanlışlıkla mı yani neden parayı çevirmek istiyorsunuz merakımdan.

Hocam merakımdan soruyorum bilerek mi 1000 TL yatırdınız yoksa yanlışlıkla mı yani neden parayı çevirmek istiyorsunuz merakımdan.
Kendi yatırdığım para değil oyun içi ticaretten kastığım para.

%40 indirimle satarsanız anında hepsi satılır. Aklıma takıldı neden 13-14k bakiye Steam hesabınızda var?

%40 indirimle satarsanız anında hepsi satılır. Aklıma takıldı neden 13-14k bakiye Steam hesabınızda var?
Normalde o kadar bakiye kasmak anormal evet, ama ticaretten hızlı kasmanın metotları var, bilen kişi sayısının fazla olduğunu sanmam.

Olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı