1050 2 GB ile mining mümkün mü?

Merhaba 1.1k ya 1050 2 GB alacağım MSI'ın modeli çift fanlı olanlardan. Bu kartla herhangi bir coin in ETH'ya da xmrig hiç fark etmez mümkün mü kazarsam gelirim ne kadar olur aylık 90 100TL çıksa razıyım cep harçlığı olur.

2 GB VRAM'li ekran kartı ile mining yapmak deveye hendek atlattırmaktan daha zor.

Hiç mi hocam. Xmrig falan da olur.
2 GB VRAM'li ekran kartı ile mining yapmak deveye hendek atlattırmaktan daha zor.

1.3K ya onu bulabildim hocam 1060 vardı 1.3K'dan 1.5 ve 2K ya çıktı alamadım
Amacım oyun oynamak 2200G'nin yanına takacağım geceleri mining yaparım 50 60 90 100 TL cep harçlığı çıkar diye mining fikri geldi aklıma
YouTube'da Raven coin gördüm OC yapılarak gelir elde edilir mi?

Hocam iyi günler. Vertcoin kazabilirsiniz. 35w güç tüketimi ile Ayda 130 tl kazanç, elektrik faturası fazladan 25 tl geliyor. Bizzat kendim deneyimledim. 105 tl net kârınız olur. Kartınızı pek ısıtmaz. GPU 45, vRAM'lerim 50 santigrat dereceyi geçmiyor. Kendim kazıyorum ileride çıkar falan değerlendirin derim.

Hocam iyi günler. Vertcoin kazabilirsiniz. 35W güç tüketimi ile ayda 130 TL kazanç, elektrik faturası fazladan 25 TL geliyor. 105 TL net kârınız olur. Kartınızı pek ısıtmaz. GPU 45, VRAM'lerim 50 santigrat dereceyi geçmiyor. Kendim kazıyorum ileride çıkar falan değerlendirin derim.

Çok teşekkürler hocam elektrik faturasıda benden çıkmayacak aylık 130TL gayet güzel ileride değerlenirse çok güzel olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı