1050 Ti 45 FPS veriyor

Ascendency

Hectopat
Makaleler
3
Ancient haritasında en fazla 45 FPS görüyorum. FPS sınırlandırması yok. Ekran kartım MSI GTX 1050 Ti OC 4 GB. Sürücüler güncel. Bir ay önce böyle bir sorun yoktu. Dahili ekran kartı olmadığı için 1050 Ti'yi kullandığından eminim. Grafik ayarlarını değiştirsem de fark etmiyor. Diğer haritalarda 180-220 FPS arası alıyorum. Aynı sorun Warband'da da var. Yürüyemiyorum bile. Ama diğer oyunlarda bir sorun yok. Yardım eder misiniz? Sıcaklık ve kullanım değerlerinde bir sorun yok.

Son düzenleme:
Ufak bir araştırma yaptım ve o haritada sizin yaşadığınız sorunları daha üstün sistemlerde yaşayanlar olduğunu gördüm yabancı forumlarda. Bu oyuna özel bir durumsa yapabileceğin bir şey yok varsa bile çareyi ya oralarda ya da oyunu iyi bilen birilerinin vereceği cevapta bulabilirsin.

Ufak bir araştırma yaptım ve o haritada sizin yaşadığınız sorunları daha üstün sistemlerde yaşayanları gördüm. Bu oyuna özel bir durumsa yapabileceğin bir şey yok.
Warband'da harita fark etmeksizin aynı sorunu yaşıyorum. Yine birkaç ay önce Warband'da da bir sorun yoktu. Onun çözümü nedir?

Warband'da harita fark etmeksizin aynı sorunu yaşıyorum. Yine birkaç ay önce Warband'da da bir sorun yoktu. Onun çözümü nedir?

Sisteminizi Warband gibi 11 senelik bir oyunun zorlaması mümkün değil. Herhangi bir mod kurdunuz mu?

Mod olarak değil de oyun dosyalarının üzerine enb (grafik modu) kurdum ama aynı modu 2 yıldır kullanıyorum. Önceden de 60 FPS veriyordu. Oyun dosyalarını doğrulamama rağmen silinmedi.

Cevabını siz verdiniz. Enb modlar bu tarz sorunlar yaratabilir. Oyunu sıfırdan kurun derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı