1050 Ti 80 derece ve %100 kullanılıyor

NZXT CAM uygulamasını yükleyip oradan bakmayı dener misin bazen afterburner yanıltabiliyor az önce beni de yanılttı.
Yukarıda bahsettiğim uygulamayı denemeni öneriyorum.

Programı yeniden kurmayı deneyin. Eğer ısı değerleri aynıysa termal macun yeniledim dediniz termal pedleri de yenilediniz mi? Bir de soğutucu bloğun tam oturup oturmadığından emin olun.

Windowsu güvenli modda başlat hwinfo dan dereceleri kontrol et. Eğer problem yoksa format at windowsa kesin çözüm. Format atmak istemiyorsan teker teker şüphlendiğin programları gpu driverı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilrsin.

Eğer bilinmeyen bir siteden hile, crack oyun vs. İndirdiysen geçmiş olsun... Sanırım mining virüsü yemişsin.

Nasıl önemi yok? Ekran kartı boşts neden %100 çalışsın?
aslında ondan da korkuyorum. bilgisayara baya şey indirdim. format atmayalı da uzun zaman oldu. crack oyun yüklerken bile olmuş olabilir.
NZXT CAM uygulamasını yükleyip oradan bakmayı dener misin bazen afterburner yanıltabiliyor az önce beni de yanılttı.
indirip haer edicem

Evet "instant replay" özelliği var ve açık.

Hocam gördüğünüz gibi burda da aynı. Anlamadığım şey neden uygulamalar görev yöneticisi ile aynı değeri göstermiyor.

Hocam sizin bahsettiğiniz özelliği kapatınca derece düzeldi fakat kullanım aynı.

Son düzenleme:
Malwarebytes uygulamasını kullanarak virüs taraması yapmanı öneriyorum, bence virüs olabilir birçok uygulamada aynı sonuç görülüyor gibi.

Görev yöneticisine gelecek olursak pek bir fikrim yok ama Windows'un yetersizliği olabilir gibi geliyor bana diğer uygulamalar daha inandırıcı geliyor.

83 derece çok ciddi bir rakam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…