1050 Ti alınır mı?

dantelogy

Megapat
Daha fazla  
Öncelikler herkese merhabalar,

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1050 Ti almayı planlıyorum.
Marka olarak ASUS'un STRIX O.C editionlu olan modelini almayı planlıyorum sıkıntı olur mu darboğaz ufakta olsa yapacağını biliyorum ama bu o kadar büyük bir problem yaratır mı yardımlarınızı bekliyorum.

ASUS GeForce GTX1050 Ti STRIX GAMING OC GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sistem özelliklerim şu şekilde;
Anakart : Gigabyte GA-F2A55M-DS2
İşlemci : AMD Athlon x4 740 3.20 (OC yok)
RAM : 2x4 GB DDR3 1333 MHz
GPU : GTX 260 (Şuanlık)
PSU : 600 W 80 Plus Xigmatek

Gerekirse işlemcime O.C yapıp yeni bir işlemci soğutucusu da alabilirim yardımcı olan olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre maddi imkanlardan dolayı bu işlemciyle idare etmem gerekecek bir sınır var önümde o sınır aşar aşmaz zaten sıfırdan sistem toplayacağım şuanki sistemime alabileceğimin en iyisini almak hedefim tavsiye ettiğin ekran kartı hakkında bilgi sahibi değilim 1050 ti dan daha güçlü bir şeye benziyor çok fazla darboğaz olmaz mı?

X4 740 zaten GTX 1050 Ti ile de darboğaz yapacak. Önerim tam bütçenizi belirtmeniz ve yeterli ise H55, X3440 bir sistem alıp yanına RX 570 almanız olur.

Şuan bütçem elimdeki sistemimi en iyi performansta kullanabileyim kafasında açıkcası, fazla harcamak istemiyorum ama ekran kartı alacaksam sadece bu sisteme takabileceğimin en iyisi ve yeni sistem topladığımda ise beni idare edecek bir kart olsun istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı