1050 Ti alınır mı?

*xturanx*

Hectopat
Arkadaşlar ekran kartı almak istiyorum, i5 6500 işlemcim var ve almak istediğim Msi GeForce GTX 1050 Ti GAMING X 4G 4GB GDDR5 128Bit. Sizce su anda alınır mı? Yeni nesil oyunlar için de istiyorum ya da yeniden mi sistem kurayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz tabii ki.

RX 570 veya 580 alman daha iyi olur.

Sıfır olarak almayın tabii ki. İkinci el olarak alabilirsiniz. AMD tarafında ki kartların ısınma sorunları, wattman hataları yüzünden size RX570 gibi kartları önermiyorum. En çok FPS'yi bu veriyor demekki en iyisi bu diyip alacağınız ürünün sorunlarını göz ardı etmek gibi bir hata yapmayın, herşey FPS değil. Bana kalırsa parayı biraz arttırıp 1060 alın.

O hataları alanların sayısı az ve bazı yöntemlerle giderilebiliyor. 1060 kesinlikle alınmaz. Şuan fiyatı İtopya ve Vatan'da 2400 TL gözüküyor ve o fiyatı hak etmiyor. O fiyata 1660Tİ bulunur.

RX570 8 GB OC Edition alırsan seni bayağı bir rahatlatır.

O hataları alanların sayısı az ve bazı yöntemlerle giderilebiliyor. 1060 kesinlikle alınmaz. Şuan fiyatı İtopya ve Vatan'da 2400 TL gözüküyor ve o fiyatı hak etmiyor. O fiyata 1660Tİ bulunur.
Sayısı az? Saydın mı hocam? RX590 aldık sayısı az diye kart 75-80 derece arası, 40 dakika %100 yük altında PUBG, RS6 gibi oyunlarda istisnasız wattman hatası veriyor kart. Sürekli 2400-2500 RPM civarında dönen fanlar zaten ayrı bir çile. Bunu düzeltmesi gerekenler kullanıcılar değil AMD'nin kendisidir. 1060 6GB ikinci el olarak alınmaya değer bir kart hala. Ben 1660Ti alacağım. İmzama bakın isterseniz RX590'ın üstü çizili, 10 yıllık emektar kartımı kullanıyorum bu sistemle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…