AMD işlemci konusunda çok büyük bir başarı yakaladı ama ekran kartı konusunda bu pek söylenemez. Fazla FPS veriyor evet doğru, ama bu wattman hatası ve ısınma sıkıntısı varken fazla FPS vermesi kullanıcının bir işine yaramıyor ki, çünkü bu zavallı çilekeş kullanıcı wattman hatasını çözmekle uğraşıyor, acaba kartı nasıl serin tutarım diye düşünüp duruyor, garantiye gönderiyor garanti diyorki kart sağlam hiçbir sorunu yok. Kimsenin fanboyluk yaptığı yok ne yazık ki böyle.
Bu forumda her ay kaç tane ''RX*** ısınma sorunu, RX*** Wattman hatası'' isimli konu açılıyor biliyor musun? Daha kendin bile GT820M kullanıyorsun AMD ekran kartı öneriyorsun. Garantiye gönderdim zaten iade edeceğim. 100 kişi alıyorsa 80'inde sorun çıkıyor %20 olduğuna emin misin sen? Lütfen bilmeden yorum yapmayalım. Bir kere bile kullanmadığınız kartları sırf fazla FPS veriyor diye öneriyorsunuz. Sizin gibilerin önerileriyle aldık RX590'ı şimdi uğraşıyoruz. Kartı övmeye gelince ''Arkadaşım kullanıyor 1 yıldır çok memnun, hem daha ucuz hem daha performanslı NVIDIA almaya hiç gerek yok, wattman hatası çok nadir olur sen al'' diyorsunuz, o adam sorun yaşayınca ortadan kayboluyorsunuz. Aynılarını ben yaşadım çünkü, başkasınında yaşamasına izin vermem.