1050 Ti alınır mı?

Rx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
Saolun böylelikle listemden çıkti.
1050 alınır. Güzel ekran kartı.
Rx serisi sorunlu filan değil kendim bizzat 5 senedir Rx 460 kullanıyorum bir gün Wattman veya başka bir hata vermedi bir sorun çıkarmadı bana. Bizzat kullanan insanlardan bilgi alın kullanmayan insanlarım burda atıp tutmasına pek itibar etmeyin.

İndirimlerle sizin bütçenize düşüyor. Siteleri takip ediniz. Gaming geceleri falan oluyor, o zamanlar rahatlıkla alabilirsiniz. RX 580 için bu modeli özellikle tavsiye ediyorum. MSI, ASUS düşünmeyiniz bu seride.

Hocam kartı iade edebildiniz mi ? Gerçekten üzüldüm sizin için Ben bir sorun ile karşılaşmadım şuan Umarım iadeniz gerçekleşir ve yahut değişim yapılır.

Rx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
Saolun böylelikle listemden çıkti.
1050 alınır. Güzel ekran kartı.

Gtx1050 yeni oyunlarda mesela örnek vereyim COD Modern Warfare High(Ultra) ayarda kaç FPS veriyor biliyormusunuz? 30FPS , aynı fiyattaki Rx570 kaç FPS veriyor? 70FPS birde RDR2'ye bakalım: Gtx 1050 1080p low ayarlar 30FPS , Rx570 1080p high ayarlarda 40FPS veriyor.

Rx5500'leri bekleyin.
Bu model fiyatından 200tl ucuza Rx590 alınabiliyor. Sapphire Nitro+ RX 590 8G G5 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11289-02-20G - incehesap.com

Tekrar indirime girebilir. Düşünen varsa şu ürünü de takip edebilir. 1380 civarına düşmüştü diye hatırlıyorum.

Çevrendekiler böyle sorunlar çekmiyor diye o parça sorunsuz mu oluyor hocam? Evet alabileceğim en iyi RX590'ı aldım sorun yaşamamak için ama kaçınılmaz bir sorun tabii ki ne yapalım. Sen hem overclock yapıyorsun ona rağmen 75 derece oluyor, benimkisi stok ayarlarda 10 dakika oynayınca 72 derecelere dayanıyor. Evet kartların hepsi aynı değil ama sorun yaşayanların sayısı bir hayli fazla ne yazık ki, arkadaşlarınız sorun yaşamıyor diye bu kart sorunsuz olmuyor, RX580 alınır mı diye açtığım konudada ''Arkadaşım kullanıyor al, bi arkadaşım 1 yıldır kullanıyor serin çalışıyor kart al'' yazanlar vardı. Bu arada 2.el GTX 1060 sıfır RX580 fiyatına demişsiniz şöyle bir resim bırakayım öyleyse.
Ayrıca dediğim kutulu, faturalı 1060 GAMING X:

Yada 6GB versiyonunu almak istiyorsanız:

Adam üstüne birde pazarlıkta yapılır diyor, belki fiyatı 1100 TL'ye kadar çeker bunu almak isteyen kişi.
Resmini attığım kartların ne kadar iyi soğutması olduğu, ne kadar kaliteli olduğu tartışılır ama sonuçta
bu fiyatlara GTX 1060 bulunabiliyor.
Ucuzu burda:
İncehesaptada uygun:

Hatta şurada indirimli satılıyor. 1.392 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…