Tabiki sen ne istersen oRx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
Saolun böylelikle listemden çıkti.
1050 alınır. Güzel ekran kartı.
Rx serisi sorunlu filan değil kendim bizzat 5 senedir Rx 460 kullanıyorum bir gün Wattman veya başka bir hata vermedi bir sorun çıkarmadı bana. Bizzat kullanan insanlardan bilgi alın kullanmayan insanlarım burda atıp tutmasına pek itibar etmeyin.Rx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
bütçem 1250
Hocam kartı iade edebildiniz mi ? Gerçekten üzüldüm sizin için Ben bir sorun ile karşılaşmadım şuan Umarım iadeniz gerçekleşir ve yahut değişim yapılır.Sayısı az? Saydın mı hocam? RX590 aldık sayısı az diye kart 75-80 derece arası, 40 dakika %100 yük altında PUBG, RS6 gibi oyunlarda istisnasız wattman hatası veriyor kart. Sürekli 2400-2500 RPM civarında dönen fanlar zaten ayrı bir çile. Bunu düzeltmesi gerekenler kullanıcılar değil AMD'nin kendisidir. 1060 6GB ikinci el olarak alınmaya değer bir kart hala. Ben 1660Ti alacağım. İmzama bakın isterseniz RX590'ın üstü çizili, 10 yıllık emektar kartımı kullanıyorum bu sistemle.
Rx serinin sorunlu olduğu bilmiyorudum.
bütçem 1250
Bu model fiyatından 200tl ucuza Rx590 alınabiliyor. Sapphire Nitro+ RX 590 8G G5 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11289-02-20G - incehesap.comİndirimlerle sizin bütçenize düşüyor. Siteleri takip ediniz. Gaming geceleri falan oluyor, o zamanlar rahatlıkla alabilirsiniz. RX 580 için bu modeli özellikle tavsiye ediyorum. MSI, ASUS düşünmeyiniz bu seride.
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 580 8G OC 256 Bit Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 580 8G OC 256 Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
İndirimlerle sizin bütçenize düşüyor. Siteleri takip ediniz. Gaming geceleri falan oluyor, o zamanlar rahatlıkla alabilirsiniz. RX 580 için bu modeli özellikle tavsiye ediyorum. MSI, ASUS düşünmeyiniz bu seride.
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 580 8G OC 256 Bit Fiyatı
Sapphire Nitro+ Amd Radeon RX 580 8G OC 256 Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çevrendekiler böyle sorunlar çekmiyor diye o parça sorunsuz mu oluyor hocam? Evet alabileceğim en iyi RX590'ı aldım sorun yaşamamak için ama kaçınılmaz bir sorun tabii ki ne yapalım. Sen hem overclock yapıyorsun ona rağmen 75 derece oluyor, benimkisi stok ayarlarda 10 dakika oynayınca 72 derecelere dayanıyor. Evet kartların hepsi aynı değil ama sorun yaşayanların sayısı bir hayli fazla ne yazık ki, arkadaşlarınız sorun yaşamıyor diye bu kart sorunsuz olmuyor, RX580 alınır mı diye açtığım konudada ''Arkadaşım kullanıyor al, bi arkadaşım 1 yıldır kullanıyor serin çalışıyor kart al'' yazanlar vardı. Bu arada 2.el GTX 1060 sıfır RX580 fiyatına demişsiniz şöyle bir resim bırakayım öyleyse.5700XT , Ryzen 5 3600 ısınma sorunu diye konu fazla ama nedense çevremde kimse böyle sorunlar çekmiyor ? Yani Rx590 almışsın daha iyi soğutmaya sahip olan Nitro modelini kullanmışsın kart 75 80 dereceye çıkıyor. Wattman hatası veriyor diyorsun. Ben Pulse kullanıyorum kartın maximum 75 derece olduğunu gördüm. O da Power Limit +10 ve full overclockla olmuştu. Genel olarak kartların hepsi aynı değil senin elindeki kartta sorun var. Arkadaşım Rx590 Nitro kullanıyor ve 60-70 derecede rahatça oynayabiliyor. Ayrıca Sahibinden 1150TL'ye Gtx1060 demişsin de demesine 2. El Gtx 1060 sıfır rx580 fiyatına geliyor. Bari şöyle diyeyim Anti Radeon
Ucuzu burda:Tekrar indirime girebilir. Düşünen varsa şu ürünü de takip edebilir. 1380 civarına düşmüştü diye hatırlıyorum.
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition Blue 11289-01-20G 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition Blue 11289-01-20G 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Tekrar indirime girebilir. Düşünen varsa şu ürünü de takip edebilir. 1380 civarına düşmüştü diye hatırlıyorum.
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition Blue 11289-01-20G 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition Blue 11289-01-20G 256 Bit GDDR5 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İncehesapda 1.349 TL hocam. İncehesapta ki de Special Edition ama tek farkı siyah renkli olması.