1050 Ti alınır mı?

Aha geldi gene forumun trolü.
Hocam kartı iade edebildiniz mi? Gerçekten üzüldüm sizin için Ben bir sorun ile karşılaşmadım şu an Umarım iadeniz gerçekleşir ve yahut değişim yapılır.
Edemiyorum, Allah'ın belası PTT haftanın 7 günü içerisinde gidip Cumartesi'yi buluyor kargoyu götürecek. PTT işyerinde kargo bekliyordu teslim edilemediği için gittim PTT'den tekrar dağıtıma çıkması için talimat verdim bir de ona ayriyetten 6.75 TL bayıldım yarın dağıtıma çıkacak inşallah. 2 Hafta olacak karttan kurtulamadım ya. 1.5 metre balonlu naylona sardım inşallah bir şey olmaz ya kargoda. Adamlara resimli, videolu kanıtta yolladım bana bu kartı geri yollarlarsa sorun yok diye, beni mal yerine koyarlarsa üşenmeden karşı yakaya geçip giderim o dükkana.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla bilmiyorum bende de R7 370 Nitro var OC li 4 GB 256 Bit sürekli yazılımda sıkıntı yaşıyorum. Güncel driver larını yüklememe rağmen aynı ve ısınma sorunuda var. Sistemimde birtek AMD ekran kartım belki de uyum sağlamıyordur bilemiyorum. O yüzden de AMD'yi gerçekten sinir bozucu buluyorum ve Sapphire daha öncede kullandım tabii dediğim 10 yıl oldu o zamanlar 2 yıl sonra yanmıştı. Ekran kartı suanki dönemde belki geliştirmiştir kendisini ama ben sorun yaşadığımdan dolayı NVIDIA diyorum.

Valla bilmiyorum bende de R7 370 Nitro var OC li 4 GB 256 Bit sürekli yazılımda sıkıntı yaşıyorum güncel driver larını yüklememe rağmen aynı ve ısınma sorunuda var sistemimde birtek AMD ekran kartım belki de uyum sağlamıyordur bilemiyorum o yüzden de AMD'yi gerçekten sinir bozucu buluyorum ve Sapphire daha öncede kullandım tabii dediğim 10 yıl oldu o zamanlar 2 yıl sonra yanmıştı ekran kartı suanki dönemde belki geliştirmiştir kendisini ama ben sorun yaşadığımdan dolayı NVIDIA diyorum.
NVIDIA tarafında 1250 TL bütçeyle ben olsam GTX 1060 6 GB alırım ikinci el hocam. Ama eğer GET ilan değilse ve başka bir ildeyse satıcı almayın bence. Yanınızda bilen biri olsun gidin elden satın alın, bilen arkadaşınızla test edin sistemi ekran kartının sıkıntısız olduğundan emin olun öyle alın.

NVIDIA tarafında 1250 TL bütçeyle ben olsam GTX 1060 6 GB alırım ikinci el hocam. Ama eğer GET ilan değilse ve başka bir ildeyse satıcı almayın bence. Yanınızda bilen biri olsun gidin elden satın alın, bilen arkadaşınızla test edin sistemi ekran kartının sıkıntısız olduğundan emin olun öyle alın.
İkinci ele de pek güvenemiyorum test etme imkanım da yok aslında İstanbuldan alıp memlekete getireceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı