1050 Ti Battlefield V FPS Sorunu

Berat7892

Kilopat
Daha fazla  
Bugün 1050 Ti ile (8 GB RAM FX 770) 13 FPS alıyorum garip olanda şu lowa da alsam Ultraya da alsam 13 her halükarda değişmiyor. Arkadaş 1080 ile 55 FPS alıyor, ultrada lowa düşürünce de 55 alıyor. Nedeni nedir ? Böyle olunca ön sipariş veresim gelmiyor korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimizasyon problemi var, 1060 6gb ve Ryzen 5 1500x ile 1366x768de genelde ultra ayarlarda sabit 60 fps almama rağmen bazen ani 4-5 fps'e düşüşler oluyor. 1-2 saniye sürüp tekrar normale dönüyor. Ekran kartı cpu sıcaklıklarına ve kullanım yüzdelerine baktın mı oynarken ? Onlara bak bence öncelikle.

Bende sadece bende mi var diyordum kendime. Benim de ekran kartı 1050 ti. Battlefiel 1 de ultra da bile 50 ,60 FPS oynuyorum. Ama Battlefield 5 beta da en düşük ayara low a bile alsam oyunu oynayamadım. Test yaptım maalesef vram kullanımı yani ekran kartı belleği kullanımı çok yüksek bu yüzden düşüyor FPS. Ekran kartım 4 GB low ayarlarda bile 4 GB sınırı aşıyor sıkıntı herkeste var yani.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı