GTX 1050 Ti Battlefield 1 FPS sorunu

Daha fazla  
Battlefield 1 de FPS sıkıntısı var bir türlü çözemedim. Sistem özelliklerim iyi olmasına rağmen oyun içinde 60 FPS'yi geçemiyorum. Nvidia denetim masasındaki optimizeyi iptal ettim yinede olmadı. Ne yapmam gerekiyor?

asda.png
aSSasasda.png

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM yetersiz kalıyor maalesef. Bir arkadaşım i5 6500, 8 GB RAM, GTX 970 ile 60 FPS'yi zor yakalıyor. Ben 1050 Ti ile ortalama 90-140 FPS arası değerler alıyorum. Tabii grafik ayarların da çok önemli.

Ayrıca kullandığınız işlemci darboğaz yapıyor olabilir. Lütfen MSI Afterburner programını aktif hale getirip, oyun içi fotoğraflarınızı bizimle paylaşın..

8 GB RAM yetersiz kalıyor maalesef. Bir arkadaşım i5 6500, 8 GB RAM, GTX 970 ile 60 FPS'yi zor yakalıyor. Ben 1050 Ti ile ortalama 90-140 FPS arası değerler alıyorum. Tabii grafik ayarların da çok önemli.

Ayrıca kullandığınız işlemci darboğaz yapıyor olabilir. Lütfen MSI Afterburner programını aktif hale getirip, oyun içi fotoğraflarınızı bizimle paylaşın..
Dostum kullandığın ayarları yazabilirmisin i7 16 GB ram GTX 1050ti
Oynayamiyorum düşük FPS uyaris veriyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı