Merhaba, dün arkadaşımdan aldığım APU sisteme termal macun sürdükten sonra elimde bulunan 1050 Ti ekran kartını takmayı denedim, kartı takıyorum fakat güç tuşuna bastıktan sonra 2-3sn elektrik gelse de hemen geri gidiyor ve açamıyorum, ekran kartını çıkartıp tekrar denediğimde düzelmişti fakat sonrasında bu ilerledi ve hiç açılmamaya başladı, güç tuşuna basıyorum 2-3 saniye geliyor hemen geri kapanıyor. Tekrar açabilmek için kasanın arkasındaki PSU güç tuşunu kapatıp 10-15sn kadar güç tuşuna basılı tutunca anca geliyor ama yine aynı sorun tekrarlıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
PSU 500W, ekran kartı 1050 Ti 4 GB.
Güncelliyorum, sistemim APU'da gayet normal çalışıyor fakat 1050 ti ekran kartımı takınca 3-5 saniye açılırken geri kapanıyor ve geri tekrar güç vermeyi denediğimde hiç bir tepki alamıyorum, PSU tuşunu kapat/aç yapınca düzeliyor.
@Recep Baltaş
PSU 500W, ekran kartı 1050 Ti 4 GB.
Güncelliyorum, sistemim APU'da gayet normal çalışıyor fakat 1050 ti ekran kartımı takınca 3-5 saniye açılırken geri kapanıyor ve geri tekrar güç vermeyi denediğimde hiç bir tepki alamıyorum, PSU tuşunu kapat/aç yapınca düzeliyor.
@Recep Baltaş
Son düzenleme: