1050 Ti bu zamanda kullanılır mı?

peki 1650 super mi rx 570 mi
Tabii ki de 1650 Super. 1650 Super bazı oyunlarda RX 5500 XT'yi bile geçebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama arkadaşım 1050 kullanıyor. Bir sorun yaşamadı ve ben 1050 Ti alacağım. Nasıl bir sorun yaşayabilirim ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraderin bilgisayarda kullanıyoruz Galax GTX Exoc 1050 Ti modelini. GTA 5 high ayarlarda ortalama 55, CS GO'da 140-150 FPS veriyor. Red Dead Redemption 2 oynamayı denedik High ayarlarda aldığımız FPS 20-25 arasıydı. Medium ayarlara çektiğimde 35 FPS'ye kadar yükseldi. Artık FPS sıkıntısı çıkmaya başladığından satmayı düşünüyoruz. Bizzat kullanıcısı olarak sıfır alınmasını önermem.

Arkadaşlar 1050 Ti bu dönemde kullanılır mı?
Oyunları orta grafikte oynayacağım.
DBD CS:GO GTA 5 R6 oynayacağım.
Kullanılırsa 4 yıl yeterli olacak mıdır?
Lütfen başka ekran kartı önermeyin sorumu cevaplarsanız sevinirim.

R5 1600.
B450M.
8 GB RAM.

Bu dönemde kullanılabilir. Ancak dönemden kastım en fazla 1 yıldır. CS:GO her yıl en az 2 büyük güncelleme alıyor. Bu güncellemelerde ise ortalama 20 FPS düşüş yaşanıyor, zaten bu kart ile de çok yüksek bir FPS alamazsın.

Diğer 1650 Super modellere para vermenize gerek yok, Galax kaliteli markadır. Eğer 1650 Super alacaksanız bu modeli alabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum soğutma olarak gayet kaliteli işler başarıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı