1050 Ti çalışıyor ama fan çalışmıyor

İsmail TK

Centipat
Makaleler
1
Selamun aleyküm arkadaşlar, bilgisayar kasasını temizledikten sonra ekran kartının fanlarının dönmediğini fark ettim. Temizleme esnasında kuru bez ve pecete kullandım sadece görülen yerleri sildim fan aralarını vs. Hiçbir şekilde kasada kablo sökmedim. Çalıştırdıktan sonra kasa komple çalışıyor ekran kartımla beraber fanları da çalısıyor fakat yaklaşık 8-10 saniye kadar sonra ekran kartının fanları duruyor ve ekran gidiyor. Ama ekran kartının ışıkları yanmaya devam ediyor. Ekran kartının fanlarının arasında pecete vs kalmıştır diye çıkardım iyice baktım herhangi bir kir vs görünmüyor. Sorun neydrn kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartı markam ASUS ROG STRIX 1050 Ti.

Selamun aleyküm arkadaşlar, bilgisayar kasasını temizledikten sonra ekran kartının fanlarının dönmediğini fark ettim. Temizleme esnasında kuru bez ve pecete kullandım sadece görülen yerleri sildim fan aralarını vs. hiçbir şekilde kasada kablo sökmedim. Çalıştırdıktan sonra kasa komple çalışıyor ekran kartımla beraber fanları da çalısıyor fakat yaklaşık 8-10 saniye kadar sonra ekran kartının fanları duruyor ve ekran gidiyor. Ama ekran kartının ışıkları yanmaya devam ediyor. Ekran kartının fanlarının arasında pecete vs kalmıştır diye çıkardım iyice baktım herhangi bir kir vs görünmüyor. Sorun neydrn kaynaklanıyor olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartı markam ASUS ROG STRIX 1050 Ti.

Elektrik süpürgesi tuttun mu ekran kartına.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı