1050 Tİ COD Warzone Takılma sorunu

Yer
Avustralya/Melbourne
Daha fazla  
Meslek
Elektrikçi. Yakında olabilirse Ekonomist.
Arkadaşlar G4560, 1050Tİ ve 8 GB RAM sahibiyim. COD Warzone oynanmayacak derecede takılıyor. Ekran kartı sürücümü güncelledim yapılabilecek her şeyi yaptım fakat hiç bir türlü oynanacak seviyeye getiremiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maddi durumun el veriyorsa ve bu oyunu gerçekten seviyorsan yükseltme yapma mecburiyetindesin. Yapacağın hiçbir şey bu takılmalara engel olamaz çünkü. +8 GB RAM ve işlemci değişimi şart. Eğer ben 1600-1700 lirayı bu işe ayırabilirim diyorsan i5 9400f + uygun bir anakart alabilirsin. 1100 lira civarlarına i5 7600 ya da 1500-1600 liraya i7 7700 alıp direkt kendi anakartına yine takabilirsin. i5 7600 altını tavsiye etmem.

Bende de aynı özellikler mevcut ve takılma donma yaşamıyorum RAM yetersiz diyenler olmuş o yanlışı düzeltme için söyleme gereksinimi duydum ping etken olabilir.

Söylemek istediğim bir şey var. Aynı işlemci ve RAM sahibi arkadaşım 750 Tİ ile takılmadan 40 FPS alıyor. Benim sistemde RAM ve işlemci yetersizliği demeniz ne kadar doğru?

Arkadaşlar oyunun zaten minimum sistem gereksinimleri i3 destekliyor. GTX 970 ile bu oyunu oynayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylemek istediğim bir şey var. Aynı işlemci ve RAM sahibi arkadaşım 750 Tİ ile takılmadan 40 FPS alıyor. Benim sistemde RAM ve işlemci yetersizliği demeniz ne kadar doğru?
Birader bak sana video attım. 12-13 GB RAM kullanıyor oyun. 150 kişilik harita. Sorun ne dedin sorundan bahsediyoruz inanmıyorsun. Ne yapalım şimdi? Önceliğin RAM'i arttırmak olsun. En azından anlık takılmalar bir nebze düzelir. Sonra bak duruma göre işlemciyide upgrade edersin. Aynı işlemci bende de var. Tamam online olmayan çoğu oyunda iş görür güzel ama bu tarz devasa çok oyunculu oyunlarda ayak bağı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…