1050 Ti driver hatası

Hocam bende de 1050 Ti var bugün sizinle aynı hatayı aldım. Nedeni NVIDIA sürücüsü
Çözüm: 466.11 sürümünü indirin. Özel yükle deyip oradan sıfırdan kurulum diye bir şey vardı sanırım ona tıklayıp kurun. Ben bu şekilde kurtuldum.
Sorunun nedeni zannımca NVIDIA. 47'li sürümü 27 olarak gösteriyor PC de gforce 47'yi indirmeye çalışıyor yükleyince de olmayan bir driver çıkıyor ortaya.

Hocam bende de 1050 Ti var bugün sizinle aynı hatayı aldım. Nedeni NVIDIA sürücüsü
Çözüm: 466.11 sürümünü indirin. Özel yükle deyip oradan sıfırdan kurulum diye bir şey vardı sanırım ona tıklayıp kurun. Ben bu şekilde kurtuldum.
Sorunun nedeni zannımca NVIDIA. 47'li sürümü 27 olarak gösteriyor PC de gforce 47'yi indirmeye çalışıyor yükleyince de olmayan bir driver çıkıyor ortaya.

Deneyeceğim hocam. İnşallah düzelir.
Bu halde ekran kartınızda bir sorun var demeden önce son bir kontrol yapmak istiyorum. Herhangi bir HDMI to VGA gibi bir dönüştürücü kullanıyor musunuz?
Hayır.
Hocam bende de 1050 Ti var bugün sizinle aynı hatayı aldım. Nedeni NVIDIA sürücüsü.

Hata düzelmedi. DDU ile silip 2 tane sürüm denedim ama hala sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Deneyeceğim hocam. İnşallah düzelir.

Hayır.

Hata düzelmedi. DDU ile silip 2 tane sürüm denedim ama hala sorun devam ediyor.

Hocam yapacağın eylem basamakları şunlar boşuna formatla uğraşma:
1) sürücüyü indir 7-ZIP programını kullanarak sağ tıkla ve klasöre çıkar
2) aygıt yöneticisinden aygıtı sil seçeneğini aktif ederek sürücüyü kaldır.
3) aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına gel sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de- bilgisayarıdımdaki sürücülere göz at seçeneğine tıkla.
4) klasöre çıkardığın dosyayı seç ve yükle.
5) restart çek ardından NVIDIA sitesinden size önerdiğim sürücüyü öneridiğim şekilde yükle.
6) teşekkür etmeyi unutma :)

Hocam yapacağın eylem basamakları şunlar boşuna formatla uğraşma:
1) sürücüyü indir 7-ZIP programını kullanarak sağ tıkla ve klasöre çıkar
2) aygıt yöneticisinden aygıtı sil seçeneğini aktif ederek sürücüyü kaldır.
3) aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcısına gel sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de- bilgisayarıdımdaki sürücülere göz at seçeneğine tıkla.
4) klasöre çıkardığın dosyayı seç ve yükle.
5) restart çek ardından NVIDIA sitesinden size önerdiğim sürücüyü öneridiğim şekilde yükle.
6) teşekkür etmeyi unutma :)
Hocam dediğiniz şekilde yapmaya çalıştım ama olmadı. Discord varsa orada gösterir misiniz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı