1050 Ti düşük ekran kartı kullanımı ve FPS

Şamil Arı

Centipat
Tüm oyunlarda ekran kartı kullanımı en fazla %20-25 arası oluyor. Sorunu çözemedim. Eskiden rahatça oynadığım oyunları, FPS droptan oynayamaz hale geldim.
İşletim sistemim:
İşlemci: AMD A8 5600K 3.6 GHz.
Ekran kartı: NVIDIA 1050 Ti.
RAM: HyperX 2*4 8 GB RAM.
Depolama: Kingston 120 GB SSD. (Windows yüklü)
Anakart: ASUS a58m-a/Usb3.

Ne oldu arkadaş birden bu ekran kartına ... Eskiden 150 FPS aldığım oyunda 20 FPS alıyorum(CS:GO). Bilgisayarı sıfırlayıp CS 1.6 indirdim onda bile 20 FPS alıyor. Ekran kartı çalışmadığı için ısınmıyor bile görselde gördüğünüz gibi.
Ekleme: İşlemci çok ısındığı için termal macun uyguladım sorun çözülmedi.

Dosya Ekleri

• gpu.png
    716,4 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim neden herkesin dediğini yapıyorsun işlemcin ile ekran kartın darboğaz yapıyor bunun çözümü ise ekran kartıyla darboğaz yapmayan işlemci almak başka çözümü yok.
Baştan sona bi konuyu oku önce.Önceden 150fps alıyordum diyor.Ne oldu işlemci artık çalışmıyorum diyip kendinimi kapattı?Ayrıca o işlemci 1050Ti ile çok açık bir darboğaz yapmıyor(Cs icin).Şuan yapıyor çünkü işlemci tam performansında çalışmıyor.Ayrıca aldığı kod bozuk sistem dosyları ile alakalı anlaşılan işletim sisteminde hasar var.

Son düzenleme:
Google a yaz bakalım AMD A8 5600K 3.6 GHz. Ve 1050 Tİ darboğaz olur mu diye. Ayrıca çözünürlük 1024x768 olmasından 150 fps alabilir. FPS ne kadar yüksekse darboğaz da o kadar yüksektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…