1050 Ti düşük FPS sorunu

Sistem:
ASUS Expedition 1050 Ti 4 GB OC Edition.
i3-6100.
8 GB 2133 MHz RAM.
Anakart H110M-D.

Sistemim bu şekilde ve istediğim oyunları adam akıllı oynayamıyorum. Valorant'ta en düşük grafiklerde 100 FPS zor alıyorum bazen bir anda 5 kişi falan önüme çıkınca 20-30'lara kadar düşüyor. Bilgisayar çok dolu değil yeni sıfırladım sayılır sistem bu kadar FPS alacak kadar kötü mü? Ya da SSD kullanmıyorum da ondan mı oluyor, bir parçayı yükseltmek mi gerek, Windows 10 olduğundan dolayı mı oluyor anlamıyorum yardımcı olur musunuz?

Sürücüleri Yükle | NVIDIA buraya girip Geforce 10 series kısmından ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçip kurun. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir :D .

50 Derece biraz düşük gibi geldi ve hatta aşırı düşük geldi. Özellikle 3 yıldır termal macunu degişmemiş bir kart için. Doğru bir test yapmamış gibisiniz Msi Afterburnerı Msi Rivaturner ile beraber kurun ve ortalama sıcaklıklara bakın.
bu arkada valorant açıkken round ortasında aldığım ss msi afterburnerdan
Sanırım dediğiniz gibi darboğaz oluyordu çünkü kenar yumuşatma vs herşeyi en yükseğe aldığımda ortalama 100 fps aldım bugün.Ortaya düşürdüğümde ise 100e düştüğünü hiç görmedim.Anladığım kadarıyla düşük grafiklerde işlemciye yük biniyor ve işlemcim yetersiz kalıyor.Herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• adsadada.png
    adsadada.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı