1050 Ti Düşük FPS Sorunu

Daha fazla  
Örnek verecek olursam i7 4790 ve 1050 Ti kullanan biri The Witcher 3'de ultra ve yüksek ayarlarda 1080P çözünürlükte 40-50 FPS aralığında oynuyor. Fakat bende 768P ve medium ayarlarda bu değerler var. 768P'de ayarları yükseltsem bile takılmalar başlıyor. (Oyun oynadığım sistem ve bahsettiğim sistem aynı.)

Örnek verecek olursam i7 4790 ve 1050 Ti kullanan biri The Witcher 3'de ultra ve yüksek ayarlarda 1080P çözünürlükte 40-50 FPS aralığında oynuyor. Fakat bende 768P ve medium ayarlarda bu değerler var. 768P'de ayarları yükseltsem bile takılmalar başlıyor. (Oyun oynadığım sistem ve bahsettiğim sistem aynı.)
Driver güncel mi? DDU ile Sürücünüzü silip güncellediniz mi? BIOS güncellemeleri tam mı? XMP açık mı? MSI Afterburner değerlerini paylaşır mısınız? Format attınız mı? Kusura bakmayın sorular üst üste geldi biraz. Ayrıca sistemi tam bileşenleri ile tanıtır mısınız? Oyun orijinal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakımı yapmadan önce de aynı sorun var mıydı?
Yani daha önce Witcher 3 oynamadığım için bilmiyorum. The Crew 2 oynardım onda da grafikleri high yapınca kasma başlıyor.
Driver güncel mi? DDU ile Sürücünüzü silip güncellediniz mi? BIOS güncellemeleri tam mı? XMP açık mı? MSI Afterburner değerlerini paylaşır mısınız? Format attınız mı? Kusura bakmayın sorular üst üste geldi biraz. Ayrıca sistemi tam bileşenleri ile tanıtır mısınız? Oyun orijinal mi?
Driver güncel. BIOS güncellemesini bilmiyorum. XMP'nin ne olduğunu bilmiyorum. Daha önce format attım ve oyunlar orijinal.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı