1050 Ti ekran kartı değiştirilmeli mi?

Hocam önceden hiç AMD kullanmadım fakat bir problem çıkar mı çünkü verdiği performansa göre çok ucuz geldi gözüme NVIDIA'ya göre. Yoksa NVIDIA sadece marka olduğundan mı bu kadar pahalı. Apple gibi.

Çıkarmayacaktır. Kart ucuz değil diğerleri pahalı, RX 6600'ün tavsiye edilen satış fiyatı RTX 3060 ile aynı $329 fakat satıcılar pahalı satıyor olay bu.

Hocam bu XT modeli ancak yine de hissedilecek bir fark olacağına inanıyorum sağ olun.

Ben de sonradan fark ettim. Zaten düz 6600 ile XT arasında çok fark yok performans olarak. Hissedilecek fark tabii ki olacak en az 3 kat fark olur.

Screenshot_9.jpg

Hocam bu XT modeli ancak yine de hissedilecek bir fark olacağına inanıyorum sağ olun.
RX 6600 XT düz 6600'den daha güçlü. :)

Güç kaynağı derken bilgisayarınıza güç veren parçadan bahsediyorum. Diğer adı PSU veya Power supply. Kasanızı açıp güç kaynağınızın yanında bulunan sayıların vs olduğu bölümün fotoğrafını çekerseniz güç kaynağınız RX 6600 için yeterli mi söyleyebilirim. Büyük ihtimalle yeterlidir ama yine de kontrol etmekten zarar gelmez. :)

RX 6600 XT düz 6600'den daha güçlü. :)

Güç kaynağı derken bilgisayarınıza güç veren parçadan bahsediyorum. Diğer adı PSU veya Power Supply. Kasanızı açıp güç kaynağınızın yanında bulunan sayıların vs olduğu bölümün fotoğrafını çekerseniz güç kaynağınız RX 6600 için yeterli mi söyleyebilirim? Büyük ihtimalle yeterlidir ama yine de kontrol etmekten zarar gelmez. :)

Hocam bilgisayarı açmaktan çekiniyorum daha önceden açmadığımdan. Ve bilgisayar şu an yanımda da değil ancak ben yeterli olacağını düşünüyorum fakat bilemedim üzgünüm.

Ben de sonradan fark ettim. Zaten düz 6600 ile XT arasında çok fark yok performans olarak. Hissedilecek fark tabii ki olacak en az 3 kat fark olur.

Eki Görüntüle 1447990

Bu alttaki resim nedir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı