1050 Ti Far Cry 3 Kasma Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam keşke korsan değil yazmasaydınız, korsan mı diye sorup değil deyince giden arkadaşlar bir çözüm bulurdu :D.
Onlar sadece korsan avına çıkarlar, çözüm felan uğrașmazlar. Öyle sorunca havalı olduklarını falan sanıyor bazıları.

Konuya gelince, işlemciniz nedir? Afterburner ile oyun içi değerlerini atar mısınız? Farklı bir oyunda bu tarz sorununuz var mı?

Ekran kartım 1050 Ti olmasına rağmen orta grafiklerde bile kasıyor. Nasıl çözebilirim? (Korsan değil)
Far Cry 3'de nedense öyle bir sıkıntı var hocam. Ben Ryzen 5 2600 Sapphire RX570 4GB ile yüksek ayarda çok yüksek veya ultra bile değil yer yer çok düşmanın geldiği çatışma sahnelerinde 45-50 fps civarına fps'in düştüğünü gördüm. Aynı sistemle Far Cry 5'i Ultra'da 80-90 FPS ile rahatça oynayıp bitirdim. 2012'de çıkmış bir oyun ama nedense fps sorunu var.

Ekran kartım 1050 Ti olmasına rağmen orta grafiklerde bile kasıyor. Nasıl çözebilirim? (Korsan değil)
Ben de Steam'den aldım, R7 370 ile oynuyorum. DX 11 ise DX 9'a düşürüp oyna. Ayrıca oyun ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Menüde aşağıda online nick sende de guest mi yazıyor?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı