1050 Ti FurMark test sonucu

spancer

Kilopat
Katılım
22 Eylül 2015
Mesajlar
186
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, CS:GO ve Garry's Mod (ikisi de Source oyun motorunu kullanıyor) girdiğimde ekranın solunda beyaz çizgiler çıkıyordu bilgisayarın sesi kesildikten sonra açılıyordu fakat bugün GMod'u açtığımda yine bi' beyaz çizgi ve ses kesilmesinden sonra PC çöktü ve bir daha açılmadı. Sorunun ekran kartı olduğunu düşünüyorum. Sizce sorun ne olabilir? Birkaç gün önce de bu sorunla karşılaşmıştım ve çözümünü henüz bulamadım. FurMark testi yapmıştım birkaç gün önce fakat sonuç hakkında hiçbir fikrim yok. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

furmark-sonucu.jpg
 
Testte bir sorun görünmüyor aslında. Bu işlem sırasında kapanmadıysa sadece oyunda kapandıysa oyun optimizasyonuyla alakalıdır diye düşünüyorum. Garanti olsun derseniz kartı çıkartıp takın, güç bağlantısı istiyorsa takın. BIOS'unuz ve Windows'unuz güncel değilse güncelleyin. Tabii ekran kartınızı da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS, Windows, chipset ve GPU driverları güncel. GPU söküp görüntü alamıyorum çünkü R5 3600X işlemcim var. Şimdi bilgisayarım açıldı CS:GO ve Gmod'a girdim fakat sorunsuz açıldılar şaka gibi :D bu kadar sorunu art arda yaşamamın hayra alamet olmadığını düşünüyorum. Gerçekten kafayı yiyeceğim...
 

Geri
Yukarı