1050 Ti FurMark testi sonuçları nasıl?

Swezy

Hectopat
1050 Ti 4 GB FurMark test sonuçlarım iyi mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 86
Neredeyse 2 dakikalık bir testte 77 derece çok bana kalırsa 15 dakikalık testte 80 üstü görür diye tahmin ediyorum ne zaman aldınız ve en son ne zaman macun yenilemesi yaptınız.
2 yıl oldu herhalde macun değiştirmeyeli
Neredeyse 2 dakikalık bir testte 77 derece çok bana kalırsa 15 dakikalık testte 80 üstü görür diye tahmin ediyorum ne zaman aldınız ve en son ne zaman macun yenilemesi yaptınız.
test 10'dklık 2 kere yaptım ondan olabilir

Toz tutucuları temizledim peteklerini temizledim kasanın oyunda 72 derece

Toz tutucuları temizledim peteklerini temizledim kasanın oyunda 72 derece.

Oyunda 72 dereceler normal kasanın önünde 2 fan var arka tarafta egzoz fanı yoksa ekleme yapmak gerekiyor macun değiştirebilirsiniz sonuçta içini açmışsınız dereceler iyice düşecektir.

69 derece bile görüyorum
Oyunda 72 dereceler normal kasanın önünde 2 fan var arka tarafta egzoz fanı yoksa ekleme yapmak gerekiyor macun değiştirebilirsiniz sonuçta içini açmışsınız dereceler iyice düşecektir.
İçi kaydırılarak açılıyor çok zor değil ama ekran kartını pek ellemek istemiyorum kendim.

69 derece bile görüyorum

İçi kaydırılarak açılıyor çok zor değil ama ekran kartını pek ellemek istemiyorum kendim.
Oyunlarda 75 ve üstü çıkmıyorsa sıkıntı yok 1050ti için çünkü çok güçlü bir kart değil ama macun değişirseniz daha da serin çalışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…