1050 Ti 4 GB FurMark test sonuçlarım iyi mi?
2 yıl oldu herhalde macun değiştirmeyeliNeredeyse 2 dakikalık bir testte 77 derece çok bana kalırsa 15 dakikalık testte 80 üstü görür diye tahmin ediyorum ne zaman aldınız ve en son ne zaman macun yenilemesi yaptınız.
test 10'dklık 2 kere yaptım ondan olabilirNeredeyse 2 dakikalık bir testte 77 derece çok bana kalırsa 15 dakikalık testte 80 üstü görür diye tahmin ediyorum ne zaman aldınız ve en son ne zaman macun yenilemesi yaptınız.
10 dakika ise bir tık fazla diyebilirim kasanız nasıl mesh yapıda mı kapalı mı2 yıl oldu herhalde macun değiştirmeyeli
test 10'dklık 2 kere yaptım ondan olabilir
10 dakika ise bir tık fazla diyebilirim kasanız nasıl mesh yapıda mı kapalı mı
Toz tutucuları temizledim peteklerini temizledim kasanın oyunda 72 derece.
İçi kaydırılarak açılıyor çok zor değil ama ekran kartını pek ellemek istemiyorum kendim.Oyunda 72 dereceler normal kasanın önünde 2 fan var arka tarafta egzoz fanı yoksa ekleme yapmak gerekiyor macun değiştirebilirsiniz sonuçta içini açmışsınız dereceler iyice düşecektir.
Oyunlarda 75 ve üstü çıkmıyorsa sıkıntı yok 1050ti için çünkü çok güçlü bir kart değil ama macun değişirseniz daha da serin çalışacaktır69 derece bile görüyorum
İçi kaydırılarak açılıyor çok zor değil ama ekran kartını pek ellemek istemiyorum kendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.