1050 Ti Ghost Recon Breakpoint kaç FPS alırım?

İşletim sistemi
Windows 10

emiryan

Centipat
Arkadaşlar sistemim:
GTX1050 Ti.
4 GB i5 8300H.
16 GB RAM.
512 SSD.
1 TB HDD.
Bu sistem ile Ghost Recon Breakpoint'te medium ya da High ayarlarda 40 FPS'de olsa oynayabilir miyim? 35-40 FPS'in altına düşmeyecek şekilde?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim:
GTX1050 Ti.
4 GB i5 8300H.
16 GB RAM.
512 SSD.
1 TB HDD.
Bu sistem ile Ghost Recon Breakpoint'te medium ya da High ayarlarda 40 FPS'de olsa oynayabilir miyim? 35-40 FPS'in altına düşmeyecek şekilde?
Youtube'de test videoları var.

4K oynamıyorsanız veya 4GB RAMiniz falan yoksa hiç normal değil.

Aslında Normal bu Ghost Recon Breakpoint ile ilgili.Oyunda Low-Medium-High-Very High-Ultra seçenekleri var. Ultra çok sistem istiyor ve oyunun optimizasyonu çok kötü yani 20-30 Fps alması normal.Bende imzamda ki sistemle medium'da 50-60 fps oynayabiliyorum.Ayrıca Zaten Arkadaşta sadece bu oyunda böyle demiş yani sıkıntının oyunda olduğunu belirtmiş.

Son düzenleme:
Aslında normal bu Ghost Recon Breakpoint ile ilgili. Oyunda Low-medium-High-Very High-Ultra seçenekleri var. Ultra çok sistem istiyor ve oyunun optimizasyonu çok kötü yani 20-30 FPS alması normal. Bende imzamda ki sistemle Medium'da 50-60 FPS oynayabiliyorum. Ayrıca zaten arkadaşta sadece bu oyunda böyle demiş yani sıkıntının oyunda olduğunu belirtmiş.

Hocam sorunum RAM kaynaklıymış bugün 8x2 3000 MHz RAM aldım taktım FPS yükseldi. Eski RAM'im 8 GB 2133 MHz idi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı