C diskine alan nasıl aktarılır?

aerewn

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarı kurarken diski ikiye bölmüştüm C ve D olarak. C 150, D 850 verdim. C doldu, hiçbir şey yapamıyorum. Disk yönetiminden denedim olmuyor. Biri yardım edebilir mi?

"C:" Sürürücüsüne cimrilik yapmayın, mümkün mertebe oyunları-yazılımları oraya kurun, D: sürücüsünde ise depo edeceğiniz muzik-resim-belge-ileride oynayacağınız indirlimiş oyun/yazılım vb. şeyler olsun.

Bunu denedim kurduktan sonra hata veriyordu

"C:" Sürürücüsüne cimrilik yapmayın, mümkün mertebe oyunları-yazılımları oraya kurun, D: sürücüsünde ise depo edeceğiniz muzik-resim-belge-ileride oynayacağınız indirlimiş oyun/yazılım vb. şeyler olsun.
Bilgisayarı kurarken yapmıştım işte haklısınız

Bu program işinize yarayabilir.
Eve geçince deneyeceğim teşekkürler

Ben kurulum esnasında bölmeyi unuttum sonra şu yolu buldum.

Bilgisayar yönetimi > Disk yönetimi > D diskini seçip NTFS yazılı kısma sağ tıkla > Birimi küçült > Ne kadar boyut kalmasını istersen o kadarını yaz > C diskini seç aynı şeyi birimi büyült yaparak D kısmından azalttığın miktarı C ye ekle. Sana maksimum ekleyebileceğin miktarı gösterir zaten. Ben böyle yaparak 2TB M.2'yi 370GB C diski, 1536 GB D diski olarak böldüm. (İlk seferinde hatalı bölme yaptığım için az önce yazılı yolu deneyerek düzeltmiştim).

Ben kurulum esnasında bölmeyi unuttum sonra şu yolu buldum.

Bilgisayar yönetimi > Disk yönetimi > D diskini seçip NTFS yazılı kısma sağ tıkla > Birimi küçült > Ne kadar boyut kalmasını istersen o kadarını yaz > C diskini seç aynı şeyi birimi büyült yaparak D kısmından azalttığın miktarı C ye ekle. Sana maksimum ekleyebileceğin miktarı gösterir zaten. Ben böyle yaparak 2TB M.2'yi 370GB C diski, 1536 GB D diski olarak böldüm. (İlk seferinde hatalı bölme yaptığım için az önce yazılı yolu deneyerek düzeltmiştim).
Böyle diyor

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-11-20-19-37-38-540_com.android.chrome.png
    Screenshot_2025-11-20-19-37-38-540_com.android.chrome.png
    240,5 KB · Görüntüleme: 3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı