1050 Ti God of War oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Orta-Düşük ayarlarda +30 fps oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Sistemene 8GB'lık ram ve 2. el 7. nesil i5 işlemci ile yükseltme yapabilirsen verimlilik konusunda oldukça ileriye atacaktır seni.

Merhaba, FSR ile oynayamazsınız. FSR, AMD'nin ürettiği grafik kartlarına özeldir. Orta-düşük ayarlarda +30 FPS oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Sistemene 8 GB'lık RAM ve 2. el 7. nesil i5 işlemci ile yükseltme yapabilirsen verimlilik konusunda oldukça ileriye atacaktır seni.

Cyberpunk'ta FSR kurmuştum gayet de düzgün çalışıyor.

Oyunun yorumlarında optimizasyon iyi diyorlardı düşükten yukarı çıkmaz mı.

Optimizasyonu iyi ama kart kötü. İstersen ultrada da oynarsın lakin alacağın FPS düşük olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, FSR ile oynayamazsınız. FSR, AMD'nin ürettiği grafik kartlarına özeldir. Orta-Düşük ayarlarda +30 fps oynayabilirsin diye düşünüyorum.

Öyle bir şey yok. AMD, NVIDIA, Intel HD kısaca tüm grafik birimlerinde FSR kullanılabilir.

Aynen 1050 Ti kullanıyorum ama gene de çalışıyor DLSS ayarı olarak gözüküyor ama FSR kurmadan önce DLSS ayarı yoktu ve FPS artışı yeterince oluyor.

GoW'da FSR 2.0 vardı en son ve ben oldukça beğendim eğer işlemcin ve RAM'lerin de iyiyse orta ayarlar + FSR quality yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GoW'da FSR 2.0 vardı en son ve ben oldukça beğendim eğer işlemcin ve RAM'lerin de iyiyse orta ayarlar + FSR quality yapabilirsin.

Yani orta-düşük kasmadan takılmadan oynasam yeterli oyunun düşük grafikleri bile göze batmıyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı