1050 Tİ görüntü vermiyor

Yer
The Fields of Ard Skellig
Daha fazla  
Bilgisayarı uykuya aldım ve actığımda monitör hala açılmadı uyku modunda kaldı diğer monitörümle denedim yine aynısını yaptı ve anakarta bağlayınca görüntü verdi. Ekran kartım Expedition OC modeli. İki monitörüm de VGA olduğu için dönüştürücü kullandım sizce elektriksel bir sıkıntı yapmış olabilir mi ? Endişeleniyorum daha 2 3 ay Vatan, 2,2.5 yıl da Asus garantisi var. Bu kadar az enerji kullanan ek güç girişi olmayan bu kart sizce neden böyle yaptı yardımcı olursanız minnettar olurum.
ED sorunu 1 gece soketinden çıkarıp statik poşette bekleterek çözdüm fakat hdmi girişi kısmı diğer yerlerine göre daha sıcak sizce bu normal mi ?
Bilgisayarı uykuya aldım ve actığımda monitör hala açılmadı uyku modunda kaldı diğer monitörümle denedim yine aynısını yaptı ve anakarta bağlayınca görüntü verdi. Ekran kartım Expedition OC modeli. İki monitörüm de VGA olduğu için dönüştürücü kullandım sizce elektriksel bir sıkıntı yapmış olabilir mi ? Endişeleniyorum daha 2 3 ay Vatan, 2,2.5 yıl da Asus garantisi var. Bu kadar az enerji kullanan ek güç girişi olmayan bu kart sizce neden böyle yaptı yardımcı olursanız minnettar olurum.
Edit: sorunu 1 gece soketinden çıkarıp statik poşette bekleterek çözdüm fakat hdmi girişi kısmı diğer yerlerine göre daha sıcak sizce bu normal mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı