Hocam şöyle söyleyeyim; bu Japonya hayali bizde 2018 yılında beri var. Bizim 9 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Zamanında anime izliyoruz diye bir araya gelmiş bir avuç kişiyiz

. O zaman bir söz verdik birbirimize. İlerleyen yıllarda bu ülkeye gidip hayat kuracağız oralarda yaşayacağız diye. Şu anda o günkü gibi yakın dostluğumuz hala devam etmekte ve bu sözü 4 kişi tutmayı başardı. En son 2022 yılında 2 arkadaş daha gitti bizden yolun sonuna vardılar ve şu anda orada hayat kurdular ve yaşıyorlar. 5 ay kadar sonra 2 arkadaşımız daha dil okulu için gidecek. Bu arkadaş grubunun en iyi olayı buradan oraya gidenlere oradakiler yardımcı oluyor ki ortada kalmayalım. İlk giden 2 arkadaş bayağı bir zorlandı çünkü. Zorlukların bayağı bayağı farkındayız. Sıra bize geliyor. Ha başarırız ya da başaramayız onu bilemem ama elimden gelen her şeyi sonuna kadar şu anda kullanıyorum yerine getiremeye çalışıyorum. En azından beceremessek hiç uğraşmadım diye pişmanlık duymam. Hayırlısı hocam ya...
Hocam pes etmek yok. Elimizden geleni dediğim gibi ardımıza koymak yok. Dediğim gibi maddi durumu çok iyi olan insanlar değiliz biz. Bu 9 arkadaştan birinin durumu çok iyi sadece. Onlar bu işi başardı. Nasipte varsa inşallah bizde başaracaz. Seninle Tokyo sokaklarında rağmen yiyip gezmek hayali ile

... Takipteyim...