1050 Ti GPU direkt takınca çalışmalı mı?

Şu anda denedim ve tekrar bilgisayar kapandı, daha 2 gün önce çalıştığına emindim herhangi bir hasar vs. almadı. Çalışması gerekiyor normalde, sorun olacağını sanmıyorum.

Anakartın ekran kartı girişinde de sorun olabilir. Başka bir bilgisayarda denemekte fayda var.

Kart tam temas etmezse PCI yuvasını veya kartın kendisini yakmış olabilir. Kartı başka bir PC'de deneyin öncelikle.

Kart tam temas etmezse PCI yuvasını veya kartın kendisini yakmış olabilir. Kartı başka bir PC'de deneyin öncelikle.
Birazdan bir bilgisayarcıya gidip denemek için rica da bulunacağım, şuanda 3. defa denedim kontrollu şekilde ekran kartı fanı çalıştı 5-10 saniye kadar her şey normaldi, sonradan bir anda gitti. Kartı çıkartıp tekrar güç vermeyi denedim fakat güç gelmedi, PSU düğmesini kapatıp 10-20 saniye güç tuşuna bastım öyle açıldı bilgisayar.

Bir akım sorunu var gibi. Alakasız belki ama BIOS pilini çıkarıp takabilirsiniz, kendini korumaya almış olabilir. En iyi çözüm ise kartı başka bir sistemde test etmek, ayrıca kendi sisteminizde de başka kart denemek. Çünkü PCI slotu zarar görmüş olabilir.

Şuanda güncel bir sorunum var maalesef, güç tuşuna basıyorum 2 saniye sonra kapanıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…