1050 Ti GPU Tweak II üzerinden O.C yapma

jekcz

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2017
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bilgisayar özelliklerimi resimlerde görüyorsunuz overclock ayarlarının nasıl yapıldığını bilmediğim ve bilgisayar programlarına pek hakim olmadığım için sizlere sormak istedim, oyunlarda güzel performans alabileceğim şekilde yardımcı olabilir misiniz ?

Bu arada 2. fotoğrafta OpenC Cuda Physx açık bunların önemi nedir kaparsam performans gelir mi? Bir el atarsanız sevinirim pek bilmiyorum da. :p

Ekran kartı tek fanlı.

1.PNG
2.PNG
3.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Phoenix versiyonu hız aşırtma yapmaya gerek yok.
Zaten ek güç girişi olmadığı için çok fazla potansiyeli yok. Strix modeli olsa idi onda ek güç girişi var onda daha fazla yapabilirdiniz.
 
GPU Clock ve Memory Clock'u azar azar orantılı bir şekilde artırıp FPS testleri yap, sıcaklık 80 dereceye ulaşmamasına dikkat et, ulaşırsa fan hızını arttır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada beyler bir şey eklemek istedim ben game boost dediğim vakit masaüstüne sağ tıkladığım zaman NVIDIA Denetim masası yok oluyor neden ?

Bu arada şunu da belirtmek istedim ben Overclock ayarlarıyla oynadıgım zaman göstergede gram değişiklik olmuyor Apply diyorum yinede olmuyor nedeni nedir ? Sadece Fan speedini artırınca onda bir değişiklik görüyorum
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı