1050 Ti GTA 5'te tam yükte çalışmıyor

Yük altındaki CPU, GPU kullanımlarını paylaş. Sürücüleri güncelle. Oyun orijinal mi? İşletim sistemin ne?
Oyun orijinal degil. Win10 kulanıyorum. CPU ile GPU'yu nasıl paylaştıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci darboğaz yapıyor bence. Araba sürerken CPU kullanımı %100 olduğu zamanlarda FPS düşebilir.

Vsycn half yaparsan 30 FPS'ye sabitler. Vsycn on yap ve grafik ayarlarında hepsini very high yap. Bende GTX 960 ve FX 6300 var. Ayarları high yapınca tam verim alamıyorum ama very high yapınca daha iyi performans veriyor

Half yaparsan 30 a sabitlemez değişken bir vsync ayarı yapıyor anlık kapatıp açıyor dikey senkronizasyonu bence ayarsızlık video ayarlarından.

i3 6100 darboğaz yapıyor G4560 daha iyi bir işlemci ve G4560 bile darboğaz yapıyor.

i3 6100 darboğaz yapıyor G4560 daha iyi bir işlemci ve G4560 bile darboğaz yapıyor.
i3 6100 darboğaz yapmıyor. Yanlış bilgi vermeyin ya. G4560 %5 darboğaz yapıyor şehir içinde. O da hissedilmiyor zaten.

İşlemcinin darboğaz yaptığını sanmıyorum. Bende de 1050ti var g4560 ile kullanıyorum bu tarz sorunlarla karşılaşmadım. Genellikle 45-65 arası fps alıyorum.

i3 6100 darboğaz yapmıyor. Yanlış bilgi vermeyin ya. G4560 %5 darboğaz yapıyor şehir içinde. Oda hissedilmiyor zaten.

Ben darboğaz olduğu için sorun oluyor demedim sadece i3 6100'ün (%10 civarı) darboğaz yaptığını belirttim...

Bu arada bildiğim kadarıyla korsana yardım yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…