@teknoloji_sevdalısı Darboğaz yapmaz. İ3 6100, GTX 1050 Ti'yi rahat rahat besler.
Bence darboğaza yol açar. Çünkü gta v'te dediğim gibi en az ekran kartı kadar önemli kalıyor işlemci. İ3 6100, 1050ti'yi oyunların %90'ında besleyebilir.@teknoloji_sevdalısı Darboğaz yapmaz. İ3 6100, GTX 1050 Ti'yi rahat rahat besler.
Oyun orijinal degil. Win10 kulanıyorum. CPU ile GPU'yu nasıl paylaştıracağım?Yük altındaki CPU, GPU kullanımlarını paylaş. Sürücüleri güncelle. Oyun orijinal mi? İşletim sistemin ne?
Korsana destek yok.Oyun orijinal degil. Win10 kulanıyorum. CPU ile GPU'yu nasıl paylaştıracağım?
Vsycn half yaparsan 30 FPS'ye sabitler. Vsycn on yap ve grafik ayarlarında hepsini very high yap. Bende GTX 960 ve FX 6300 var. Ayarları high yapınca tam verim alamıyorum ama very high yapınca daha iyi performans veriyor
i3 6100 darboğaz yapmıyor. Yanlış bilgi vermeyin ya. G4560 %5 darboğaz yapıyor şehir içinde. O da hissedilmiyor zaten.i3 6100 darboğaz yapıyor G4560 daha iyi bir işlemci ve G4560 bile darboğaz yapıyor.
i3 6100 darboğaz yapmıyor. Yanlış bilgi vermeyin ya. G4560 %5 darboğaz yapıyor şehir içinde. Oda hissedilmiyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.