1050 Ti için darboğaz yapmayacak işlemci önerisi

Berat.ceo

Hectopat
Daha fazla  
S.A değerli forum sakinleri,

Sistem toplayacağım. Ekran kartı seçimim GTX 1050 Ti 4 GB OC modeli olacaktır.

Şimdi bana bu ekran kartıyla kesinlikle ufacık dahi olsa bir darboğaz yaşatmayacak %100 ekran kartını besleyecek bir işlemci gerekiyor?

Eski nesil olsun, yeni nesil olsun tüm önerilerinize açığım. Tabi fiyat olarak da uygun olsun tutup da i7 6700k 7700k hemen ortaya atmayalım lütfen :)

Ama lütfen G4560, i3 6100 veya i3 7100 demeyin çünkü bunlar darboğaz yapıyor tatmin etmiyor beni maalesef.

S.A değerli forum sakinleri,

Sistem toplayacağım. Ekran kartı seçimim GTX 1050 Ti 4 GB OC modeli olacaktır.

Şimdi bana bu ekran kartıyla kesinlikle ufacık dahi olsa bir darboğaz yaşatmayacak %100 ekran kartını besleyecek bir işlemci gerekiyor?

Eski nesil olsun, yeni nesil olsun tüm önerilerinize açığım. Tabi fiyat olarak da uygun olsun tutup da i7 6700k 7700k hemen ortaya atmayalım lütfen :)

Ama lütfen G4560, i3 6100 veya i3 7100 demeyin çünkü bunlar darboğaz yapıyor tatmin etmiyor beni maalesef.
Eğer 1050ti almak istiyorsan fiyatı şuan 750 tl'ye düştü Hepsiburada da elini çabuk tutmanı öneririm, %18 kdv indirimi yüzünden.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı