1050 Ti için HDMI mı DisplayPort mu?

tigowl

Kilopat
DisplayPort ve HDMI arasında karşılaştırma yaptığım zaman DisplayPort'un daha iyi olduğunu biliyorum. Ekran kartım 1050 Ti ve monitörüm AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA. DisplayPort HDMI karşılaştırması değil merak ettiğim. Bu monitör ve ekran kartında hangisini kullanmam daha faydalı olur? Ya da böyle hangisini kullanırsam daha faydalı olur gibisinden bir durum söz konusu mu? Bütün ekran kartı ve monitörler için DisplayPort kullanmak mı daha mantıklı ve doğru olan? Son olarak da bu tür şeylerin güncellemesi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
DisplayPort ve HDMI arasında karşılaştırma yaptığım zaman DisplayPort'un daha iyi olduğunu biliyorum. Ekran kartım 1050 Ti ve monitörüm AOC 24.5" G2590VXQ 75Hz 1ms VGA 2xHDMI FHD FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA. DisplayPort HDMI karşılaştırması değil merak ettiğim. Bu monitör ve ekran kartında hangisini kullanmam daha faydalı olur? Ya da böyle hangisini kullanırsam daha faydalı olur gibisinden bir durum söz konusu mu? Bütün ekran kartı ve monitörler için DisplayPort kullanmak mı daha mantıklı ve doğru olan? Son olarak da bu tür şeylerin güncellemesi var mı?
Bir fark olmaz.

144Hz monitörde 144Hz almak için DP kullanıyoruz. Bir de Freesync için DP öneriliyormuş ama Nvidia kart için ona da gerek yok. 75Hz monitörde bir fark olmaz.

Yine de elinde kablo yoksa DP kablosu alıp onunla bağla derim ama HDMI kablon varsa DP kablosuna para harcamaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı