1050 Ti için PUBG alınır mı?

xahmetmice

Hectopat
1050 Ti, i7-8750H bir oyun bilgisayarım var. PUBG almak istiyorum. Alınır mı? Full HD orta ayarlarda kaç FPS alırım? Ayarları sizin önerilerinize göre de yapabilirim. Yani böyle bir bilgisayarı olup bana yardım edebilecek biri var mı? Steam cüzdanımda 60 TL'den fazla para var. Oyunu uygun fiyata almak istiyorum fakat Steam'deki paramı da kullanmak istiyorum. Steam cüzdanım ile 40-50 TL arası PUBG almak mümkün mü? Değilse en yakın indirime girebileceği tarihi yazabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg Testi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En yakın STEAM indirimi 31 Ekim de Cadılar Bayramı olması lazım.

Ben i5 3470 ve GTX 1050 TI kullaniyorum. 1080p yani Full HD'se her sey High'da 45+ aliyorum evin icinde 55-60 felan oluyor cok rahat kasmadan oynsniyor. Eger anti-aliasing'i bir tik kisarsaniz 50 FPS'i gorursunuz bence disarda.

Bende de Strix 1050Ti var doku ve kenar yumuşatma yüksek, görüş uzaklığı ultra da. Rahat 60+ FPS alıyorum

Pubg'de ultra ayalarda oynamanıza gerek yok. FPS oyunu olduğu için akıcılık ön planda. 1080p çözünürlük, Anti-Aliasing ve texture ikilisini high'da geri kalanları low'da oynamanızı öneririm.

Pubg'de ultra ayalarda oynamanıza gerek yok. FPS oyunu olduğu için akıcılık ön planda. 1080p çözünürlük, Anti-Aliasing ve texture ikilisini high'da geri kalanları low'da oynamanızı öneririm.
Görüş uzaklığı ultra veya yüksek olduğu zaman takılmalar azalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı