1050 Ti ile Fortnite'ta kaç FPS alınır?

Bilgisayar özelliklerim Intel(R) Core(tm) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz 8 GB RAM NVIDIA GTX 1050 Ti ekran kartı.
Hangi ayarlarda kaç FPS alırım?
Düşük ayarlarda 150 fps kreatifte alırsın normal maçta ise 40-80 arası alacaksın fakat arada drop yiyeceksin.Performans modunda ise kreatife 180 fps alırsın normal maçta ise 50-95 arası alırsın ve drop daha az yesen de yine de 2-3 saniyelik droplar yiyeceksin.(Kendim de gtx 1050 ti kullanıyorum)

Düşük ayarlarda 150 FPS kreatifte alırsın normal maçta ise 40-80 arası alacaksın fakat arada drop yiyeceksin. Performans modunda ise kreatife 180 FPS alırsın normal maçta ise 50-95 arası alırsın ve drop daha az yesen de yine de 2-3 saniyelik droplar yiyeceksin.(kendim de GTX 1050 Ti kullanıyorum)

1050 Ti o kadar kötü performans vermiyor hocam.

Düşük ayarlarda 150 fps kreatifte alırsın normal maçta ise 40-80 arası alacaksın fakat arada drop yiyeceksin.Performans modunda ise kreatife 180 fps alırsın normal maçta ise 50-95 arası alırsın ve drop daha az yesen de yine de 2-3 saniyelik droplar yiyeceksin.(Kendim de gtx 1050 ti kullanıyorum)
Siz nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum kreatifte 250 320 arası fps alıyorum sizde niye böyle anlamadım. Oyunda 3300 saatim var turnuvalarda zonewars'a kalmadığım sürece fps açısından çok sorun yaşamadım.

Siz nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum kreatifte 250 320 arası fps alıyorum sizde niye böyle anlamadım. Oyunda 3300 saatim var turnuvalarda zonewars'a kalmadığım sürece fps açısından çok sorun yaşamadım.
Bilgisayar eski bi bilgisayar bende hiç format da atmadım ve dolu olduğu için ola bilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu ayarlar çok düşük ben bu kadar düşük demedim ki burda herşey en az seçilmiş.Ben düşük ayarlar dedim en düşük ayarlar demedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben performans modunda bile böyle oynamadım bu ayarlarda oyunu oynamanın anlamı bile yok ki.Görüntü aşırı kötü oluyor.

Hocam bu ayarlar çok düşük ben bu kadar düşük demedim ki burada her şey en az seçilmiş. Ben düşük ayarlar dedim en düşük ayarlar demedim.

Ben performans modunda bile böyle oynamadım bu ayarlarda oyunu oynamanın anlamı bile yok ki. Görüntü aşırı kötü oluyor.

Hayır yani en düşükte 200'e çıkıyor Low'da da aynı şekilde 190 FPS oluyor onu demek istedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı