1050 Ti ile Microsoft Flight Simulator oynanır mı?

1050 Ti daha iyi değil mi ikisinden?

Hayır, GTX 770 RX 570 ile yakın bir performans verir, ama RX 570 daha güçlü, bütçe azsa 700-800 ise 2. el GTX 770 daha mantıklı, bütçe aşabilirsen 2. el RX 570 öneririm.
Oyunu 1080p orta ayarlarda oynayabilmem için önerebileceğiniz kart nedir?

İkinci el RX 580 8 GB, sıfır RX 5500XT 4 GB.

İyi günler. Microsoft Flight Simulator 2020 oynamak istiyorum. PC özellikleri aşağıdaki gibi fakat ekran kartını 1050 Ti ile değiştirirsem bu sistemle beraber rahat oynayabilir miyim?

PC özellikleri:
  • İşlemci: i7-3770 3.40GHz
  • RAM: 16 GB.
  • Ekran kartı: AMD Radeon HD 6670 2 GB.

Çok kasar da illa oynanacak bir oyun değil boş ver.

Hocam bikere arada nesil farkı var mimari farkı var bana benchmarklarla gel oyun testleriyle gel tflops değerine bakarak konuşacaksak çok işimiz var.

Yanlış atmışım, şu yazı.

GTX 770 ile 1050 Ti arasında performans farkı yok iki kartı da kullanan biri olarak söylüyorum. Bendeki 770 2 GB versiyonu bunu da belirteyim. 4 GB'lık versiyon bir tık iyi olacaktır.
GTX 770 TDP bakımından çok yüksek bir kart 2 adet 8 pin güç girişine ihtiyaç duyuyor 1050 Ti bunun yanında çok çok daha az TDP ile aynı verimi vermekte ama GTX 770'i ikinci elden almayı düşünür ve PSU da kaldırır dersen alabilirsin birbirlerine denk kartlar.

Ufak tefek FPS artar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı