yksismoreimportantforme
Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da 6V5 5V7 falan oynadım toplulukta. Ayarlar her şey en yüksekte Turbo fan açık değil istanbuldayım 87 dereceye kadar GPU çıktı. Normal mi sizce?
benim işlemcim i7 7700 ekran kartım Ti modeli ramımda 16.Asıl senin sıcaklığın çok dostum.
- Intel Core i5 7300HQ
- GTX 1050 4 GB
- 8 GB DDR4 RAM
- 1 TB HDD
- 250 GB SSD
Cihaz ve zemin arasında boşluk olsun ve etrafını da kapatmayın sıcak havayı atıp hava alması için bunlar gerekli.Sağı solu arkası kapalı tahta zemin.
Dostum benim sistemim seninkine kıyasla çok farklı. Bende GTX 1050 Ti 4GB var işlemcim i7 7700HQ RAM'imde 16 gb.
7700 masaüstü işlemcisi değil mi?benim işlemcim i7 7700 ekran kartım Ti modeli ramımda 16.Asıl senin sıcaklığın çok dostum.
hq modeli yanlış yazdım7700 masaüstü işlemcisi değil mi?
Sıcaklığım neden çok olsun? i7, i5'ten çok ısınıyor diye bir şey yok. Aynı mimariyle üretilmiş ikimizin işlemcisi de.benim işlemcim i7 7700 ekran kartım Ti modeli ramımda 16.Asıl senin sıcaklığın çok dostum.
Ekran kartları farklı dostum.Sıcaklığım neden çok olsun? i7, i5'ten çok ısınıyor diye bir şey yok. Aynı mimariyle üretilmiş ikimizin işlemcisi de.
Yine öyle bir şey yok. Bu ısınma olayı tamamen soğutmalarımız ile alakalı.Ekran kartları farklı dostum.
Şimdi de 14 kişilik ölüm maçı girdim 78 dereceyi geçmedi. ilginç.Yine öyle bir şey yok. Bu ısınma olayı tamamen soğutmalarımız ile alakalı.
Arkadaşlar CS:GO'da 6V5 5V7 falan oynadım toplulukta. Ayarlar her şey en yüksekte Turbo fan açık değil istanbuldayım 87 dereceye kadar GPU çıktı. Normal mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.