yksismoreimportantforme
Hectopat
Arkadaşlar CS:GO'da 6V5 5V7 falan oynadım toplulukta. Ayarlar her şey en yüksekte Turbo fan açık değil istanbuldayım 87 dereceye kadar GPU çıktı. Normal mi sizce?
Tam sistem özelliklerin ne?CS:GO için normal değil. Bende de GTX 1050 var ve resmi sunucularda oynamama rağmen 75 dereceyi geçmiyor.
Dizüstünde 90 dereceye kadar normal sayılır ama CS:GO gibi düşük grafikli bir oyunda normal değil.Cihazınız dizüstü olduğu için normal sayılabilir bir değer.
Bende de Y520 var ama dediğim gibi 75 dereceyi geçmiyor. Altına kitap koymayı, fanları temizlemeyi, vakti geldiyse termal macun yenilemeyi deneyin.Lenovo legion Y520
Max Caulfield sisteminizin özellikleri nedir?
Tam sistem özelliklerin ne?
Dostum senin 75 derece max gördüğün sistem özelliklerin ne?Dizüstünde 90 dereceye kadar normal sayılır ama CS:GO gibi düşük grafikli bir oyunda normal değil.
Lenovo legion Y520
Max Caulfield sisteminizin özellikleri nedir?
Özellikleri belirttim orada. Acer VX15 yazarak detaylı bilgi bulabilirsin.Dostum senin 75 derece max gördüğün sistem özelliklerin ne?
Dostum senin 75 derece Max gördüğün sistem özelliklerin ne?
Sağı solu arkası kapalı tahta zemin.Cihazı nasıl bir yüzeyde kullandınız.
Dostum benim sistemim seninkine kıyasla çok farklı. Bende GTX 1050 Ti 4GB var işlemcim i7 7700HQ RAM'imde 16 gb.
- GTX 1050 2GB
- Intel I5 7300HQ
- 12GB DDR4 RAM
- 256 GB SSD
- 1TB HDD
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.