1050 Ti marka seçimi

Arkadaşlar karşılaştırma listesindeki ekran kartları Gtx 1050, ucuz olanı al, markalar arasında fark olmaz diyerek yanlış yönlendirme yapmış olursunuz.
Arkadaşım Gtx 1050ti ekran kartının bile bugün yeterliliği tartışamaya açıkken gtx 1050 alma.
Sanıyorum yorum yapan arkadaşlar karşılaştırma listesindekileri de gtx 1050 ti sanarak yaptılar bu yorumları, sakın ola yanlış bir alışveriş yapmayasın kafanı vurursun sonra.
Diğer kişiler de her şeyin farkında ve soruma da gayet güzel cevap verdiler sağ olsunlar bu arada evet bütçem olsa alırdım da pahalıya kaçıyor ancak Hepsiburada sağ olsun indirimlerle kurtardı gene :)

Diğer kişiler de her şeyin farkında ve soruma da gayet güzel cevap verdiler sağ olsunlar bu arada evet bütçem olsa alırdım da pahalıya kaçıyor ancak Hepsiburada sağ olsun indirimlerle kurtardı gene :)
Öyle diyorsanız öyledir. Fiyat değişmeden evinize en yakın Vatan şubesine o zaman

Aynen öyle, fiyatlar da düşmeye başladı. Malum bitcoin değer kaybedince azaldı fiyatlar, şöyle bir 1.5 hafta sonrasına kadar bekleyeceğim ki fiyatlar nasıl konumlanacak göreyim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı