1050 Ti neden bu kadar pahalı?

Serbest piyasa istediği fiyata koyar, 1050 Ti'in kendince pahalı olması türklerin milli ekran kartımız F/P bu diye saldırmasından kaynaklı, genel olarak fiyatların pahalı olması ise stok krizinden kaynaklı. En erken temmuz ( Ethereum 2.0 miningi öldürebilir ) en geç 2023 ( yeni GPU fabrikalarının aktif olma tarihi ) itibarıyla çözülmesi bekleniyor.

Serbest piyasa: Düzenlenmiş, denetlenen piyasadır. İsteyenin istediği fiyatı koyduğu piyasa serbest piyasa olmuyor. 1050 Ti bütün ülkelerde çok sattı çünkü iyi bir ürün Türkler ile alakası yok. Stok krizi bu modelleri çok fazla etkilemedi. Çip krizi sadece grafik birimini etkilemiyor bütün entegreleri etkiliyor ve kolay kolay çözülemeyecek.
 
Serbest piyasa: Düzenlenmiş, denetlenen piyasadır. İsteyenin istediği fiyatı koyduğu piyasa serbest piyasa olmuyor. 1050 Ti bütün ülkelerde çok sattı çünkü iyi bir ürün türkler ile alakası yok. Stok krizi bu modelleri çok fazla etkilemedi. Çip krizi sadece grafik birimini etkilemiyor bütün entegreleri etkiliyor ve kolay kolay çözülemeyecek.

Serbest piyasanın denetlenen piyasa olduğuna emin misiniz? Tam tersi olmasın?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı