Ekran kartı yuvasına tam oturmamış olabilir çıkartıp tekrar güzelce takın ve vidalarını sıkın.Ekran kartını söküp fanlarını temizledim, geri taktım, PC'yi açtım ama ekran gelmedi, klavye ve mouse ışıkları yanmadı (1050 Ti OC 4GB).
Konu içeriği eksik kalmış. Sadece ekran kartını söküp taktıysanız sistem açıldığında USB'lere de güç giderdi. Tahminim doğrultusunda süpürge/salyangoz ile kasa içini de temizlemişsiniz sanırım. Şalter kapalı kaldı diyeceğim fakat PC'yi açtım demişsiniz.
Fanlar dönüyor mu dönüyorsa sistem de statik elektrik birikmiş olabilir.
Ekran kartı board/VRAM arızalı olduğunda da USB'lere güç gitmiyor. Söküp takma esnasında zarar verilmiş olabilir.
Konu içeriği eksik kalmış. Sadece ekran kartını söküp taktıysanız sistem açıldığında USB'lere de güç giderdi. Tahminim doğrultusunda süpürge/salyangoz ile kasa içini de temizlemişsiniz sanırım. Şalter kapalı kaldı diyeceğim fakat PC'yi açtım demişsiniz.
Ekran kartı yuvasına tam oturmamış olabilir çıkartıp tekrar güzelce takın ve vidalarını sıkın.
Kasanın fanları veya işlemci fanları çalışıyor mu?
Güç kablosunu çekin 5-6 saniye düğmeye basılı tutun sonrasın da tekrar deneyin olmaz ise BIOS pilini çıkarın ardından RAM'leri çıkarın ve uçlarını silgi ile silin.
Ekran kartı yuvasına tam oturmamış olabilir çıkartıp tekrar güzelce takın ve vidalarını sıkın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.